ΕΠΣ Ξάνθης: Ορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των.. καθυστερήσεων στο Άρης Πετεινού – Άρης Αβάτου

 

Την προσεχή Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 θα προσέλθουν στο γήπεδο του Πετεινού οι ομάδες του τοπικού Άρη και του φιλοξενούμενου, επίσης Άρη, Αβάτου για να παιχτούν τα τελευταία λεπτά στον περίφημο διακοπέντα προ δεκαημέρου αγώνα.   

Η αναμέτρηση είχε διακοπεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης ενώ ολοκληρωνόταν, στις καθυστερήσεις ουσιαστικά, εξαιτίας της ρίψης ενός μπουκαλιού. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης ωστόσο έκρινε ότι ο αγώνας κακώς διεκόπη και η Επιτροπή Πρωταθλήματος όρισε την συνέχειά του για την προσεχή Τετάρτη, όπως ενημερώθηκαν σχετικά οι ομάδες.

Έτσι η περίφημη αναμέτρηση θα συνεχιστεί από εκεί που διεκόπη, από τις καθυστερήσεις δηλαδή, με άλλη διαιτητική τριπλέτα που θα ορίσει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης. Στα συγκεκριμένα εναπομείναντα λεπτά οι ομάδες πρέπει να αγωνιστούν με τον αριθμό παικτών που είχαν την στιγμή της διακοπής.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Πετεινού θα αγωνιστεί με 10 παίκτες αφού είχε προηγηθεί αποβολή, ενώ ο Άρης Αβάτου κανονικά με 11 παίκτες. Ο αγώνας προφανώς θα ξεκινήσει με το σκορ που είχε διαμορφωθεί ως την διακοπή του, δηλαδή τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες 1-1.

Ουσιαστικά με την αναμέτρηση αυτήν θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική δράση στην ΕΠΣ Ξάνθης για το 2016. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι δυο ομάδες του Άρη Πετεινού και του Άρη Αβάτου βρίσκονται σε συνεννόηση μετά τα εναπομείναντα 2-3 λεπτά που θα παιχτούν, να δώσουν μεταξύ τους και φιλικό παιχνίδι.

Αφού θα μαζευτούν που θα μαζευτούν, θα γίνει κανονικά προθέρμανση κλπ, θα γίνουν κανονικά όλες οι εργασίες στο γήπεδο, κρίμα είναι να πάει χαμένη η ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα οι δύο προπονητές, δεδομένης και της διακοπής του πρωταθλήματος για τις γιορτές.