ΕΠΣ Θράκης: Διαμαρτυρία του πρωτοπόρου Ιάσμου για τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

 

Το βράδυ της Τετάρτης το ThrakiSportS δημοσίευσε τις πειθαρχικές ποινές της τιμωρίας της έδρας και των χρηματικών προστίμων που επιβλήθηκαν στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου για όσα συνέβησαν πριν 12 μέρες στην αναμέτρηση της Α’ Κατηγορίας με την Δόξα Σώστη.

Από πολλούς χαρακτηρίστηκαν αυτές οι ποινές ως «χάδι». Πέραν αυτών όμως, υπήρχε και τιμωρία του τερματοφύλακα της ομάδας του Ιάσμου Μπαϊράμ Ισμαήλ, ο οποίος είχε αποβληθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ωστόσο η σύγχυση που επικρατεί σχετικά με την τιμωρία του προκάλεσε την αντίδραση της πρωτοπόρου ομάδας του πρωταθλήματος.

Σε έγγραφο με τις ποινές που κοινοποίησε στις ομάδες η διοργανώτρια αρχή αναφέρεται ότι ο συγκεκριμένος παίκτης τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές. Ωστόσο προφορικά η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ενημερώθηκε ότι η τιμωρία είναι μεγαλύτερη, όπως όμως κατήγγειλε ο πρόεδρος του Ιάσμου Ομέρ στην εφημερίδα «Περισκόπιο».

«Ο τερματοφύλακάς μας Μπαϊράμ Ισμαήλ, όπως βλέπετε στο έγγραφο της Ε.Π.Σ. Θράκης τιμωρήθηκε με δύο (2) αγωνιστικές και τώρα μας λένε όχι έγινε λάθος τιμωρείται με τρεις (3) για την αποβολή στο παιχνίδι με την Δόξα Σώστη στον Ιασμο. Αλλα γράφουν και άλλα μας λένε» είπε ο πρόεδρος κ. Ομέρ.