Volley League: Σημαντικά παιχνίδια για Εθνικό και Ορεστιάδα που ψάχνουν νίκες με Παναχαϊκή και Παμβοχαϊκό (18:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σημαντικά παιχνίδια για την 9η αγωνιστικής της Volley League δίνουν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή (19:00 LIVE ThrakiSports) και ακόμα περισσότερο ο ΑΟ Ορεστιάδας που ταξιδευει στο Βραχάτι να αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό (18:00 LIVE ThrakiSports).

Η τελευταια μολις με ενα βαθμό Ορεστιάδα θα αγωνιστεί στο Βραχάτι με τον φορμαρισμενο Παμβοχαϊκό του πρωην προπονητής της Κώστα Δεληκώστα.

Η Ορεστιάδα προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μετα τον βαθμό στην Πάτρα. Οι εβριτες έχουν μόλις έναν βαθμό και καμία νίκη και προσπαθούν να κάνουν την πρώτη τους νίκη που θα τους βάλει και πάλι στο παιχνίδι της παραμονής. «Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και οφείλουμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του συλλόγου», είπε ο προπονητής της Ορεστιάδας Σωτήρης Μπεκιάρης. Η Ορεστιάδα ταξίδεψε οδικώς μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα.

Ο Παμβοχαϊκός διανύει περίοδο φόρμας καθώς προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Η ομάδα του Βραχατίου στοχεύει στην 7η νίκη της ώστε να διατηρηθεί μέσα στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας είπε: «Βρισκόμαστε σε μια καλή περίοδο και θέλουμε να διατηρήσουμε το σερί μας. Μπορεί η Ορεστιάδα να μην έχει κάνει ακόμα νίκη αλλά αυτό δε το κοιτάμε. Αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες το ίδιο. Έχουμε μπροστά μας δύο εντός έδρας αγώνες με Ορεστιάδα και Εθνικό και θέλουμε τη καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών».

Ο φορμαρισμενος Εθνικός Αλεξανδρούπολης στοχεύει στην 5η νίκη του στο πρωτάθλημα και με νίκη χτυπάει εξάδα, αφού ήδη εχει 11 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Φοίνικα Σύρου. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Κύζικου Νέας Περάμου και όπως είπε ο Σάκης Μουστακίδης στόχος είναι δύο τουλάχιστον νίκες στους εντός έδρας αγώνες με Παναχαϊκή και Ορεστιάδα και να «χτυπηθεί» ο αγώνας με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι.

«Είμαι ευχαριστημένος από την πρόοδο της ομάδας μου και περιμένω ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στα τρία ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του Α΄γύρου. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Η Παναχαϊκή είναι σκληρή ομάδα και πάντα οι αγώνες μας γίνονται ντέρμπι», δήλωσε ο Σάκης Μουστακίδης.

Η Παναχαϊκή που εχει 9 βαθμούς προέρχεται από την ήττα στην έδρα της με τον Παμβοχαϊκό. Ο προπονητής της Παναγιώτης Παπαδόπουλος ελπίζει πως η ομάδα του θα κλείσει την κακή παρένθεση και θα κάνει καλή εμφάνιση στον Έβρο. «Είναι αλήθεια πως στους αγώνες με την Ορεστιάδα και τον Παμβοχαϊκό δεν παίξαμε καλά. Αν και δεν είχαμε πολύ χρόνο κάναμε καλή προετοιμασία. Δεν είμαστε απογοητευμένοι. Δουλεύουμε και μόλις τα παιδιά που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς βρουν την φόρμα τους θα κάνουμε καλύτερα αποτελέσματα. Ο Εθνικός έχει δύσκολη έδρα αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε».