Κύπελλο Ελλάδος: Πρόκριση της ΑΕ Κομοτηνής απέναντι στον μαχητικό Έβρο Σουφλίου

 

Την πρόκριση πήρε η ΑΕ Κομοτηνής στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Ανέστη Γιαννακόπουλου επικράτησε με 3-0 του Έβρου Σουφλίου εκτός έδρας και πέρασε στον επόμενο γύρο.

Βέβαια, το 3-0 μπορεί να δείχνει εύκολο και άνετο αλλά δεν ήταν. Ειδικά τα πρώτα δύο σετ ήταν γεμάτα, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ψύχραιμοι στο τέλος και να τα κατακτούν αμφότερα με 22-25 σε 20 και 22 λεπτά αντίστοιχα.

Με την ψυχολογία στα ύψη, το τρίτο σετ ήταν μάλλον τυπική διαδικασία για τους κιτρινόμαυρους της Ροδόπης, που κέρδισαν και αυτό με 18-25 σε 22 λεπτά και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρώτος διαιτητής ήταν ο Μαργαριτίδης και δεύτερη η Ντεληλάμπρου.

Α.Σ.Α. ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Κοτσάνης (c), Κουτσούλας, Κάλφας (λ), Αλεξούδης Ιασ., Γκουδούλας, Αλεξούδης Κων., Παπαδημητρίου Χαρ. Σαρδανίδης, Κάβουρας.
Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ  (Ανέστης Γιαννακόπουλος): Λαχτάρας, Τερζόγλου, Δημόπουλος, Χατζηβλασίου, Χριστοηλίας, Λιόνταρης, Παπαιωάννου (λ), Φάκας, Δεληγιαννίδης (c), Μαρούτσης, Ανδρεάδης.