Κύπελλο Ελλάδος: Το απόγευμα ο νοκάουτ αγώνας ανάμεσα σε Έβρο Σουφλίου και ΑΕ Κομοτηνής

 

Ο αγώνας της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και την ΑΕ Κομοτηνής έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τετάρτης. Στις 19:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας, βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινώσει η ΕΟΠΕ.

Από τη μία πλευρά είναι ο Έβρος Σουφλίου, η μόνη θρακιώτικη ομάδα από το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, η οποία στην προηγούμενη φάση πέρασε χωρίς αγώνα καθώς δεν πήγε ποτέ στο Σουφλί η ομάδα των Σερρών.

Από την άλλη είναι η ΑΕ Κομοτηνής που σαφώς αποτελεί το φαβορί καθώς αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία και στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την ΓΕΑ μέσα στην Αλεξανδρούπολη. Χωρίς αγώνα έχει προκριθεί η ομάδα της Καβάλας, που απέκλεισε τον Άθλο Ορεστιάδας που δεν κατέβηκε επίσης να αγωνιστεί.

Την Πέμπτη θα γίνει η κλήρωση της τρίτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του κυπέλλου, όπου θα μπει η νικήτρια του αποψινού αγώνα ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και την ΑΕ Κομοτηνής. Από την τρίτη φάση της διοργάνωσης θα μπουν και οι αγώνες της Volley League, ήτοι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο ΑΟ Ορεστιάδας από την περιοχή μας.