ΕΠΣ Θράκης: Αντιδράσεις για την «καμπάνα» του Μ. Αλεξ. Ιάσμου για τα επεισόδια με την Δόξα Σώστη

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της την Δευτέρα εξέτασε την υπόθεση με τα σοβαρά επεισόδια που είχαμε μετά το τέλος του προ δεκαημέρου αγώνα ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και την Δόξα Σώστη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Πειθαρχική Επιτροπή τιμωρεί το γηπεδούχο σωματείο του Ιάσμου με την ποινή διεξαγωγής μιας αγωνιστικής σε ουδέτερο γήπεδο και χρηματικό πρόστιμο 100€. Δεν έχει διευκρινιστεί αν η ποινή είναι άμεσα εκτελεστή και θα αφορά τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου ή αν θα πάει για το 2017.

Επίσης, επιβάλλει στον μασέρ του σωματείου Μεμέτ Εμρέ χρηματικό πρόστιμο 50€ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δεκαπέντε (15) ημερών.

Πάντως, η ποινή χαρακτηρίστηκε ως «χάδι» από άλλα σωματεία και παράγοντες του ποδοσφαίρου.

«Σιγά…..τους τελειώσατε με τέτοια αυστηρότητα (αλλά είχαν το ελαφρυντικό ότι δεν είχαμε αίματα και δε βρέθηκε πτώμα)», σχολίασε ένας παράγοντας του τοπικού ποδοσφαίρου ενώ ένας άλλος πρόσθεσε, με σαφώς ειρωνική διάθεση: «Το τζάμι που έσπασε έτσι κι αλλιώς ήθελε αλλαγή γιατί ήταν ραγισμένο, όσο για το γήπεδο, ευκαιρία για να ξεκουραστεί και το χόρτο!!!».

«Αν όλα αυτά γίνονταν σε διαιτητές και στα αποδυτήριά τους τέτοιες ποινές θα είχαμε; Να ξέρουν δηλαδή οι επίδοξοι ταραξίες να πράττουν αναλόγως ….με 150 € σύνολο και 15 μέρες χωρίς γήπεδο, καθαρίζεις; Είμαστε κατά της βίας στα γήπεδα ή μόνο στους διαιτητές», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Από την πλευρά της, μια μητέρα ποδοσφαιριστή σχολίασε στον επίσημο λογαριασμό της ΕΠΣ Θράκης στο facebook, όπου αναρτήθηκε η ποινή: «Πολύ φτηνά κοστολογειται ή ζωή του παιδιού μου και του κάθε παιδιού, που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Ελπίζω κάποιοι”φιλαθλοι”να βάλουν μυαλό…».