Έμεινε με την εμπειρία της συμμετοχής στο Super Cup της Αθήνας απέναντι στην ομάδα της… Βουλής η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης

 

Δεν τα κατάφερε η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, η οποία ως κυπελλούχος Βόρειας Ελλάδας συμμετείχε στο Super Cup της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αλλά ηττήθηκε με 5-0 από την μεικτή ομάδα των αστυνομικών υπαλλήλων της Βουλής και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καλλιθέας.

Στο πρωτο μερος η ομαδα της Ροδόπης ηταν πίσω στο σκορ με 1-0, αλλα στο δευτερο μερος οι παίκτες του πρώην προπονητή της Φιλίας Κομοτηνής και φυσικά αστυνομικού Παναγιώτη Τσιμπουργκενη κατέρρευσαν. Ωστόσο μένει η συμμετοχή σε αυτήν την διοργάνωση, όπου τέθηκαν αντιμέτωπες οι κορυφαίες αστυνομικές ομάδες από την Βόρειο και τη Νότιο Ελλάδα.

Η πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά που συνόδευσε την αποστολή στην Αθήνα σημείωσε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους συναδέλφους της ομάδας ποδοσφαίρου Δ. Α . ΡΟΔΟΠΗΣ οι οποίοι με την αγωνιστικότητα και την θέληση που τους διακρίνει, κατάφεραν να φτάσουν ως διεκδικητές του κυπέλλου της διοργάνωσης Super Cup της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, συμμετέχοντας στον χθεσινό τελικό κυπέλλου και κάνοντάς μας περήφανους για το γεγονός ότι τους εκπροσωπούμε συνδικαλιστικά !!!!!
Επίσης εκφράζω θερμά συγχαρητήρια στην νικήτρια ομάδα αστυνομικών Βουλής και Καλλιθέας, στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και στον Πρόεδρό της κ. ΓΡΙΜΑ Αθανάσιο αλλά και στον Πρόεδρο του Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος κ. ΖΆΧΑΡΗ Γεώργιο για την διοργάνωση, την φιλοξενία και την πίστη τους στο ιδανικό του ευ αγωνίζεσθαι !!!!
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Φυσική Ηγεσία της Δ.Α .ΡΟΔΟΠΗΣ που έμπρακτα υποστήριξε την ποδοσφαιρική μας ομάδα σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος , με αποκορύφωμα ακόμη και την φυσική παρουσία του Διευθυντή Α/Υ’ κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ και του Υπασπιστή Α/Β’ κ. ΡΟΪΔΟΥ Δημητρίου στον χθεσινό αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Παρασκευής Αττικής. 
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης θα στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε έκφανση και ευγενή δραστηριότητα των μελών της! !!!
Ευχαριστούμε την Π.Ο.Α.Σ.Υ. που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για την υποστήριξη της αποστολής μας».

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΟΔΟΠΗΣ (Παναγιώτης Τσιμπουργκενης): Βοσνιάδης, Γκανούδης, Μακίδης, Τουφεξής, Γύλος, Παπαγεωργίου, Μυστρίδης, Τσιπλακίδης, Ροδουσάκης, Πασχάλης, Κατσαρός. Αγωνιστηκαν ακομη οι Τσιπλακιδης, Κολάκης, Τσιτσεράκης, Παράσχος, Αλμανίδης, Δούκας.