Ένας Θρακιώτης στον πάγκο του Άρη για να τον οδηγήσει στην επέτειο των 20 ετών από τον πρώτο και μόνο τίτλο της ιστορίας του

 

Το 2016 φεύγει, το 2017 έρχεται και θα βρει την ιστορική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης με νέο προπονητή και μάλιστα Θρακιώτη, στην επέτειο των 20 ετών από την κατάκτηση του πρώτου και μόνου πρωταθλήματος που έχει κατακτήσει η ομάδα το (μακρινό πλεον) 1997.

Ο λόγος για τον Κομοτηναίο Στράτο Γζουντέλη που συμφώνησε με την διοίκηση του ΑΣ Άρης και ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο ότι θα διαδεχθεί στον πάγκο τον Στέφανο Νανά, το διαζύγιο με τον οποπίο ανακοινώθηκε την επομένη μέρα της ήττας απο την ΕΑΠ με 3-0 για την 5η αγωνιστική του Β1 υποομίλου της Α2 Ανδρών, που τον έφερε το σύλλογο της Θεσσαλονίκης στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

«Το ανδρικό τμήμα πετοσφαίρισης (volleyball) του Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης κάνει γνωστή τη λύση της συνεργασίας του κ. Νανά Στέφανου και των συνεργατών του», είπε η αρχική ανακοίνωση των κιτρίνων και ακολούθησε το πρωί της Τρίτης νέας, με την οποία έγινε γνωστό ότι ένας παλιός… γνώριμος, ο Στράτος Γζουντέλης, θα είναι ο νέος προπονητής.

Ο νέος τεχνικός, ο οποίος συμφώνησε την Δευτέρα με τους διοικούντες και έκανε, μάλιστα, και την πρώτη του προπόνηση με τους «κίτρινους», προέρχεται από την οικογένεια του Άρη καθώς έχει φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» από το 2002 έως το 2007, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής στις ακαδημίες στο πρόσφατο παρελθόν.

«Το ανδρικό τμήμα πετοσφαίρισης( volleyball ) του Α.Σ. ΑΡΗ Θεσσαλονίκης κάνει γνωστό την έναρξη της συνεργασίας για τη θέση του Α’ προπονητή της ανδρικής ομάδας πετοσφαίρισης με τον παλιό παίκτη αλλά και προπονητή στα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΡΗ μας κ. Γζουντέλη Στράτο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Με καταγωγή από το Κόσμιο και έχοντας φορέσει φυσικά και την φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής, την οποία πάντως δεν θα βρει απέναντί του καθώς μετέχει σε διαφορετικό όμιλο ο Άρης μαζί με τον Άθλο Ορεστιάδας, ο Στράτος Γζουντέλης θα κάνει το ντεμπούτο του στο σημερινό (Τρίτη 13/12) ματς κυπέλλου με τον Καμπανιακό.

«Το ανδρικό τμήμα πετοσφαίρισης( volleyball ) του Α.Σ. ΑΡΗ Θεσσαλονίκης κάνει γνωστό ότι στο σημερινό παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Καμπανιακό στο ΔΑΚ Χαλάστρας στις 21:00 μ.μ. θα κανει το ντεμπούτο του ο προπονητής του ΑΡΗ μας κ. Γζουντέλης Στράτος», αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ του Άρη.