Το dejavu του πρώην Πάνθρακα Α. Αγγελόπουλου ως νέου προπονητή της ΑΕ Χρυσού Σερρών

 

Ο Τρικαλιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Α. Αγγελόπουλος, που έχει περάσει και με τις δύο ιδιότητες από τον Πανθρακικό, απ ‘οτι φαίνεται το έχει ….παράδοση να επιστρέφει πίσω στο τόπο του ”εγκλήματος” με άλλη ιδιότητα από εκείνην που είχε έρθεια για πρώτη φορά.

Ήταν το 2007 όταν ο Α. Αγγελόπουλος φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού ως παίκτης και πραγματοποίησε 45 εμφανίσεις στη Super League. Λίγα χρόνια αργότερα το 2015, ανακοινώθηκε ότι θα βρεθεί ως βοηθός στο πλευρό του τότε προπονητή της ομάδας Μάνουελ Ρόκα. Μάλιστα, παρέμεινε μέχρι και το τέλος της σεζόν και κατάφερε μαζί με τον Ισπανό τεχνικό να σώσει την ομάδα απο τον υποβιβασμό.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και τώρα με τη διαφορά ότι πλέον αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή. Ο Αγγελόπουλος είχε κληθεί το 2013 και πριν κλείσει την ενεργό ποδοσφαιρική του δράση, στην ΑΕ Χρυσού ώστε να ηγηθεί της αμυντικής λειτουργίας, με το εγχείρημα να κρίνεται άκρως επιτυχημένο καθώς η ομάδα αναδείχθηκε τότε μετά από αρκετά χρόνια πρωταθλήτρια Σερρών. Στο σήμερα, ο 39χρονος τεχνικός ανέλαβε ως πρώτος προπονητής της ομάδας, η οποία παλεύει για ν’ ανεβάσει τις επιδόσεις της και να αυξήσει τους βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.