Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Τη Γέφυρα, με την οποία ανέβηκαν μαζί πέρσι από τη Γ’ Εθνική, υποδέχεται η Ασπίδα Ξάνθης. Η ομάδα της Ξάνθης προέρχεται από ακόμα μία πολύ καλή εκτός έδρας εμφάνιση, η οποία όμως και πάλι δεν ήρθε μαζί με το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από την Ασπίδα, με την ομάδα της Ξάνθης να θέλει τη νίκη και για να μείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο μοναδικό παιχνίδι στην ιστορία των δύο ομάδων στην Ξάνθη τον Μάρτιο που μας πέρασε, η Ασπίδα νίκησε άνετα με 68-51, Η αποστολή της ομάδας της Ξάνθης για το σημερινό παιχνίδι αποτελούν οι Στεφανίδης, Μασμανίδης, Κουτσογιάννης, Πετς, Καραμπίνης, Παπαθανασίου, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Τσιαβές και Μανδαλάκης.

Σε μία πολύ δύσκολη και σκληρή έδρα δοκιμάζεται η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία αντιμετωπίζει στα Διαβατά Θεσσαόνίκης τον Ιωνικό Ιωνίας. Η ομάδα της Κομοτηνής νίκησε την περασμένη εβδομάδα τον Ζέφυρο και πλέον βρίσκεται μαζί του στη δεύτερη θέση. Έτσι θέλει τη νίκη και σήμερα για να μείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Δύσκολη αποστολή έχει και ο ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος υποδέχεται τη Νεάπολη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την ομάδα της Κομοτηνής και όπως είναι κατανοητό ο ΓΑΣ θέλει τη νίκη για να ξεφύγει και άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Για ακόμα μία αγωνιστική το κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής αναμένεται να είναι κατάμεστο και να βοηθήσει με το δικό του τρόπο τον ΓΑΣ να φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνα,

Τέλος η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας αντιμετωπίζει τους Τιτάνες στη Δράμα, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2016. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός και η Ασπίδα θα παλέψει για τη νίκη, με την οποία θα ανέβει βαθμολογικά και θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσης. Ο προπονητής της ομάδας της Ξάνθης θα έχει μαζί του στη Δράμα τις Καραλίδου Σταυρούλα, Καραλίδου Βίκυ, Καραλή, Μεχμέτ Ουστά, Σουλιώτη, Μαμαλίγκατζη, Σαρβάνη, Γκιρκίζα, Λαζαρίδου, Παπαχρυσοβέργη, Καρακώστα και Σακουλάκη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ