Βίντεο ντοκουμέντο: «Κατάντια! Σαν τους… λαθρομετανάστες περίμεναν οι παίκτες του Πανθρακικού να περάσουν μέσω Τουρκίας στην Λέσβο»

 

Μια εικόνα και ένα ρεπορτάζ που σε καμία περίπτωση δεν τιμά την ομάδα του Πανθρακικού παρουσίασε η ιστοσελίδα  LesvosNews, δίνοντας συνέχεια στην αποκάλυψε του ThrakiSportS ότι η ομάδα της Κομοτηνής ταξίδεψε μέσω Τουρκίας για την αναμέτρηση με την Καλλονή.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, η ομάδα της Θράκης ταξίδεψε από τη Βόρειο Ελλάδα μέσω Τουρκίας για να έρθει στη Μυτιλήνη. «Η απεργία της ΠΝΟ τους ανάγκασε να ταξιδέψουν από την Κομοτηνή οδικώς μέχρι το Αϊβαλί της Τουρκίας και από εκεί με το πλοιάριο της γραμμής στη Μυτιλήνη», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

Το κείμενο αναφέρει ακόμα: «Απίστευτη ταλαιπωρία όπως και η επιστροφή της αποστολής που θα γίνει και πάλι μέσω Τουρκίας. Να σημειώσουμε ότι οι άνθρωποι της αποστολής του Πανθρακικού δεν ήθελαν από σεμνότητα να σχολιάσουν το γεγονός αυτό. Όμως ήταν φανερή στα πρόσωπα των παικτών και των παραγόντων της ομάδας η απογοήτευσή τους».

Όπως επισημαίνει το LesvosNews, «σε μία εποχή όπου ο Ερντογάν βρυχάται σαν ανήμερο θηρίο, διεκδικώντας Ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, το Ελληνικό κράτος αδυνατεί να λύσει το χρόνιο πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων των νησιών με την στερεά Ελλάδα. Έτσι όσοι θέλουν να επισκεφθούν τη Λέσβο, ή κάποιο άλλο νησί του Αιγαίου από τη Βόρειο Ελλάδα, ταξιδεύουν οδικώς και με τα τουρκικά πλοιάρια μέσω της Τουρκίας για να έρθουν από μία Ελληνική πόλη, σε ένα Ελληνικό νησί!!! Πρόσφατο παράδειγμα ο Πανθρακικός».

Μάλιστα, η ιστοσελίδα έχει ανεβάσει και βίντεο με τα μέλη της αποστολής του Πανθρακικού ταλαιπωρημένα να περιμένουν αμίλητα έξω από το κτήριο του Τελωνείου Μυτιλήνης, έχοντας ανάμεσά τους αστυνομικούς θαρρείς και είναι… λαθρομετανάστες και στην συνέχεια να φεύγουν με τα πόδια από το συγκεκριμένο σημείο ομαδικώς προφανώς για να επιβιβαστούν σε κάποιο λεωφορείο, σε μια εικόνα που ωστόσο θυμίζει  επίσης τις σκηνές με τις καραβιές των λαθρομεταναστών που έζησαν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου το καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε το πρωτογενές ρεπορτάζ του LesvosNews με ένα κλικ ΕΔΩ