Γ’ Εθνική: Δεν έπιασε μομέντουμ και… γνώρισε την πρώτη του εκτός έδρας ήττα ο Ορφέας!

 

Προσπάθησε, έδωσε τη μάχη του ο Ορφέας, αλλά χωρίς να φτάσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και δυστυχώς δέχθηκε το πρώτο εκτός έδρας γκολ του για φέτος, γνωρίζοντας παράλληλα και την πρώτη εκτός έδρας ήττα από τον Νέστο Χρυσούπολης.

Μέτριο ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με τις δύο ομάδες να μην αγωνίζονται καλά, με αποτέλεσμα ένα παιχνίδι κατοχής το οποίο δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά ο Νέστος Χρυσούπολης ήταν αρκετά αποτελεσματικός και σκόραρε στο 36ο λεπτό. Παρόμοια ήταν η εξέλιξη του αγώνα και στην επανάληψη, μόνο που αυτή τη φορά οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αν και δημιούργησαν κάποιες παραπάνω ευκαιρίες, και τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους από το πρώτο ημίχρονο και να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Πρώτη ευκαιρία του αγώνα, αυτή του Νέστου, με τον Λάσπατζη να επιχειρεί μια σέντρα, που δεν ήταν ακριβώς σέντρα βέβαια, αφού κατέληξε να μοιάζε και με σουτ, αλλά είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρούφου. Από εκεί και πέρα και για το επόμενο τριαντάλεπτο περίπου, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να μην απειλούν σχεδόν καθόλου. Ώσπου ήρθε το 32ο λεπτό για να πιάσει και πάλι ο Λάσπατζης ένα σουτ, αλλά να βλέπει και πάλι την προσπάθεια του να βρίσκει σε «τοίχο», και πιο συγκεκριμένα τον Ρούφο, που απέκρουσε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα και αφού ο Νέστο είχε προειδοποιήσει, κατάφερε τελικά με ένα ωραίο πλασέ του Αποστολίδη, να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ. Από εκεί και έπειτα, ο Ορφέας δε κατάφερε να ξεπεράσει τη«κρυάδα» του γκολ του Νέστου, ενώ οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στο υπέρ του 1-0 αποχωρώντας κάπως έτσι για τα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες μπήκαν πιο φουριόζες, αλλά δεν κατάφεραν να αλλάξουν κάτι, με αποτέλεσμα ο Ορφέας να φύγει ηττημένος από τη γειτονική Χρυσούπολη. Η πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου ανήκε στον Ορφέα, με τον Μουμίν Ογλού να εκτελεί ένα κόρνερ, τη μπάλα να παίρνει μια κάπως περίεργη τροχιά, αλλά τον Σαμουλίδη να αποκρούει. Προσπάθησε να σκοράρει και πάλι ο Ορφέας λίγα λεπτά αργότερα, αλλά το σουτ του Λάζαρου Μαυρόπουλου, κατέληξε για λίγο άουτ. Από εκεί και ύστερα οι προσπάθειες των δύο ομάδων δεν επέφεραν κάποιο αποτέλεσμα και κάπως έτσι δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση, με το σκορ να μένει στο ήδη υπάρχων 1-0 του Νέστου και τους γηπεδούχους να φτάνουν σε άλλο ένα τρίποντο στην έδρα τους.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Σαμουλίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγκούρας, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Ντερντίλης, Λάσπατζης, Κοντογιάννης, Παναγιωτόπουλος (70′ Μαρκάκης), Αποστολίδης (72′ Βαλαβανόπουλος), Μιχαλάκης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ:  Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Λαζαρίδης, Τορομανίδης, Ξαντινίδης (69′ Μπουνταγκίδης), Καραγκιόζης Γ., Μελισσόπουλος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ