Football League: Πολύτιμος βαθμός για τον Πανθρακικό μετά το 1-1 με τη Καλλονή

 

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Πανθρακικός με γκολ του διεθνή Κώστα Πλέγα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ Καλλονής στη Μυτιλήνη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Football League.

Στο γηπέδο κυριαρχούσε απλά η κυκλοφορία της μπάλας απο τον έναν παίκτη στον άλλον και τα γκολ των δυο ομάδων ίσως ήταν και οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα. Η ομάδα της Κομοτηνής έφτασε αισίως τους 5 βαθμούς με το πονοκέφαλο της πιθανής μείωσης βαθμών να τη κυνηγούν (Δείτε ΕΔΩ) ενώ η Καλλονή πήρε το δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Καλλονή πήρε μέτρα από νωρίς στο παιχνίδι και προσπάθησε να βρει χώρους τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνα του Πανθρακικού. Στο 6ο λεπτό τα κατάφερε κάνοντας το 1-0 όπου μετά απο κόρνερ του Παραϊμπα ο Μπουρντουζαν κάνει τη κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα! Ο Πανθρακικός μετά το γκολ της Καλλονής έδωσε βάση στην επιθετική του γραμμή ώστε να μπορέσει να μειώσει. Στο 18′ ο Πλέγας μετά απο γυριστό του Ζυγκερίδη νικάει τον Ταΐρη κάνοντας 1-1 και δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το παιχνίδι άρχισε να ισορροπεί μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Τόσο η Καλλονή όσο και ο Πανθρακικός έκλεισαν τις άμυνες τους με στόχο να κρατήσουν τουλάχιστον το 1-1 και καμία ομάδα να μη βάλει άλλο γκολ. Ο Κώστας Γεμεντζής επέλεξε να μη κάνει αλλαγές σχεδόν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, κρατόντας το αρχικό σχήμα που έδειχνε να κρατάει καλά τη κατοχή της μπάλας και να ελέγχει όλα τα σημεία. Οι δυο σημαντικότερες ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου ήταν στο τέλος με δυο δοκάρια, απο τον Φουρκάν στο 85′ και απο τον Σοφιάνη στο 94′. Παρ όλα αυτά το σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι το 95′ δίνοντας και στις δυο ομάδες αμφότερες απο 1 βαθμό.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας):Ταΐρης, Ζουλιώτης, Τζελίδης, Ποζατζίδης, Σάββα, Γιώργου (80′ Αποστόλου), Γιουκάρης, Παραϊμπά (83′ Σοφιάνης), Κέρι , Φράγκος (63′ Λαμπράκης), Μπουρντούζαν

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Γεμεντζής): Γκαραβέλης, Πετρούσης, Ρούσσακης, Πολίμος, Κάρδαρης, Ηλιάδης, Μπεκατώρος (70′ Φουρκάν), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Ζυγκερίδης (84′ Κυριαλάνης), Κουσίδης (93′ Μηλιός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS M’ ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ