Επιτυχής και με μεγάλη συμμετοχή η διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Κοριτσιών «Φοινικάκι»

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» το 1ο Τουρνουά κοριτσιών Δημοτικού “Φοινικάκι 2016” που διοργάνωσε ο  Φοίνικας Αλεξανδρούπολης.

Η διοργάνωση διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕ Θράκης και Αν. Μακεδονίας με την συμμετοχή ομάδων όπως η Νίκη Αλεξανδρούπολης, ο Έβρος  Σουφλίου και Α.Ο. Νεας Βύσσας.

«Ογδόντα παιδιά,ένα πραγματικό μελίσσι κοριτσιών, κατ έκλεισε το Κλειστό Γυμναστήριο Μιχ. Παρασκευόπουλος. Τρεις ώρες γεμάτες παιχνίδι – αγώνες και διασκέδαση  με πολλά παιχνίδια που θα ζήλευαν ακόμη και τα μεγαλύτερα παιδιά, αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομών όλων των συλλόγων.

Ως μία επιβράβευση όλων των παιδιών για την προσπάθειά τους, διανεμήθηκαν σε όλα τα παιδιά που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θεσεις μετάλλια. Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν απονεμήθηκε Αναμνηστικό Δίπλωμα και τέλος στους εκπροσώπους των συλλόγων κύπελλα και λάβαρα.

«Εμείς ως διοργανωτές θα θέλαμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ θερμά τα παιδιά και τους συνοδούς τους που ταξίδεψαν από μακρυά ώστε να δώσουν το παρόν  σε αυτούς τους αγώνες ,την ΝΙΚΗ Αλεξ/πολης για την συμμετοχή της η οποία δίνει πάντα το παρόν σε ανάλογες διοργανώσεις μας,  την Ε.ΠΕ.Σ.Θράκης – Αν.Μακεδονίας για την υποστήριξη, τον Δήμο Αλεξ/πολης και τον Κο ΒΑΤΑΜΙΔΗ Ίωάννη για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου και τέλος όλους τους εθελοντές μας που βοήθησαν ώστε κατα κοινη ομολογία να διεξάγουμε ένα άρτιο οργανωτικά τουρνουά», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Φοίνικας που καταλήγει με την επισήμανση: «Σας ευχαριστούμε πολύ.Πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα ετοιμάσουμε και άλλες ανάλογες διοργανώσεις…»