Super League: Ανατροπή με «τεσσάρα» για τους νέους της Ξάνθης επί της Λάρισας

 

Με μεγάλη ανατροπή του σκορ και το ευρύ 4-1 η ομάδα νέων της Ξάνθης, επέστρεψε στις επιτυχίες, αφού επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της Λάρισας.

Το αγωνιστικό σύνολο του Κώστα Προδρομίτη δέχθηκε μια ψυχρολουσία πολύ νωρίς, αφού στο 6ο μόλις λεπτό, η Λάρισα σκόραρε με ένα σουτ του Μακρή και έκανε το 0-1. Παρ’όλα αυτά οι παίκτες της Ξάνθης δε το έβαλαν κάτω, και αν και άργησαν να αντιδράσουν τα κατάφεραν, όταν στο 45′ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Κώστας έκανε ένα ωραίο πλασέ και ισοφάρισε σε 1-1.

Αυτό το γεγονός έδωσε «φτερά» στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, με αποτέλεσμα στην επανάληψη να μπουν πολύ δυνατά να απειλήσουν αρκετές φορές από αρκετά νωρίς και τελικά να φτάνουν στην ολική ανατροπή στο 76ο λεπτό με σκόρερ τον Νίκο Σαμπανίδη. Δεν σταμάτησαν εκεί, όμως, αφού στο 85′ ο Μελισσόπουλος εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και σκόραρε για να γράψει το 3-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κώστας ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το τελικό 4-1, ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του!

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Δεμένικος, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Βαφειάδης, Σβάρνας, Τσέλα, Παπαδόπουλος, Κώστας, Μελισσόπουλος (88′ Καλαϊτζίδης), Καπτέλι (65′ Καλογιάννης), Σαμπανίδης (88′ Τζιβανόπουλος).