LIVE από τα Πηγάδια: ΑΟ Ξάνθη – Λάρισα 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και την Λάρισα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. O Νίκος Καλαμάρης είναι στο γήπεδο και μεταδίδει.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Λάρισα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από τα Πηγάδια, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 16:33 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:38 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ώρα 16:43 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:48 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 16.55 Η σύνθεση για την ομάδα της Ξάνθης : Ζιβκοβίτς, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές, Λουσέρο, Χατζητερζόγλου, Βασιλακάκης, Γουάλας, Λάζιτς, Λισγάρας

Ώρα 16.58 Ο προπονητής της Ξάνθης Ράσβαν Λουτσέσκου θα έχει μαζί του στον πάγκο τους : Ζαρόπουλος, Σολτάνι, Ράνος, Φλίσκας, Νιέτο, Ορφανίδης Π., Καμαρά

Ώρα 17.00 Η σύνθεση για την ομάδα της Λάρισας : Ξενοδόχοβ, Αναστασόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Ναζλίδης, Μαρουκάκης, Αβραάμ, Φρανσίσκο, Ρέντζας, Σουλιώτης, Ποτουρίδης

Ώρα 17.01 Ο προπονητής της Λάρισας Σάκης Τσιώλης θα έχει μαζί του στον πάγκο τους : Κουτογλίδης, Κουτσιανικούλης, Γκόλιας, Κάπος, Κόντορ, Ναβάρο, Λαμπρόπουλο

Ώρα 17.06 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Μάνταλος με πρώτο βοηθό τον κ. Ευθυμιάδη και δεύτερο τον κ. Βασιλόπουλο. Τέταρτος διαιτητής είναι ο κ. Φωτιάδης

Ώρα 17.08 Η Ξάνθη θα αγωνιστεί με τερματοφύλακα τον Ζιβκοβίτς, στο κέντρο της άμυνας θα έχει τους Λισγάρα και Καρασαλίδη με δεξία τους τον Χατζητερζόγλου και αριστερά τους τον Γουάλας. κέντρο θα βρίσκονται οι Ντε λούκας και Λουσέρο με δεξιά τον Τριάδη και Αριστερά τον Λάζιτς. Πίσω από τον Γιουνές που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βασιλακάκης.

Ώρα 17.11 Ο Σάκης Τσιώλης επιστρέφει στο γήπεδο των Πηγαδίων ως αντίπαλος αυτήν την φορά καθώς αποτέλεσε προπονητής στην ομάδα της Ξάνθης πριν την ανάληξη της τεχνικής ηγεσίας από τον νυν προπονητή της ομάδας της Θράκης, Ράσβαν Λουτσέσκου.

1′  Έναρξη της αναμέτρησης

10′  Η ομάδα της Λάρισας έχει μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε αυτά τα πρώτα 10 λεπτά της αναμέτρησης πιέζοντας την ομάδα της Ξάνθης και έχοντας την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κάποια αξιόλογη ευκαιρία μπροστά στις 2 εστίες.

20′ Η ομάδα της Ξάνθης έχει ισορροπήσει το παιχνίδι και ανέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας την κατοχή της μπάλας με τους παίκτες της Ξάνθης να κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα

23′ Πρώτη καλή φάση για την ομάδα της Ξάνθης που απείλησε με το σουτ του Ντε Λουκάς από το ύψος της μεγάλης περιοχής το οποίο κατέληξε άουτ.

30′ Φτάσαμε αισίως στο ημίωρο της αναμέτρησης στην οποία κυριαρχούν οι σκληρές μονομαχίες  και με την μπάλα να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου για τις δύο ομάδες χωρίς κάτι ουσιαστικό πέραν της ευκαιρίας προ λίγων λεπτών για την ομάδα της Ξάνθης.

37′ Καλή ευκαιρία για την ομάδα της Λάρισας που κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα με τον Ναζλίδη να γυρνάει παράλληλα την μπάλα αλλά το σουτ του Μαρουκάκη από κοντινή απόσταση χτύπησε σε πόδια αμυντικών

42 ‘ Δεύτερη ευκαιρία για την ομάδα της Θράκης που έχει εντείνει την πίεση της αναζητώντας το γκολ με το σουτ του Λουσέρο μέσα από την μεγάλη περιοχή να καταλήγει λίγα μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοβ.

45+ 1′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου! Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ξάνθη – Λάρισα 0-0

18.02 Στο άλλο ματς για την 14η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένο για τις 15.00 στην Τρίπολη, ο τοπικός Αστέρας Τρίπολης που είχε γνωρίσει την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική εδώ στα Πηγάδια με 3-1, έμεινε στο 0-0 απέναντι στην ομάδα της Βέροιας.

Ώρα 18:04 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ώρα 18:07 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ώρα 18:10 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:14 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

46′ Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου!

47′ Φοβερή ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Ναζλίδη να πιάνει το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά να στέλνει την μπάλα αρκετά έξω από την εστία του Ζιβκοβίτς.

49′ Απαντάει η Ξάνθη με δικιά της χαμένη ευκαιρία με το σουτ του Ντε Λούκας να περνάει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Λάρισας.

50′ Γκοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ωραία σέντρα του Γιουνές με τον Βασιλακάκη να νικάει τον Χενοδόχοβ με κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ.  Ξάνθη-Λάρισα 1-0

55‘ Πρώτη αλλαγή για την Λάρισα με τον Γκόλια να περνάει στην θέση του Αναστασόπουλου.

57′ Πολύ καλή ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Βασιλακάκη να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τριάδη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ξενοδόχοβ.

65′ Δεύτερη αλλαγή για την Λάρισα με τον Λαμπρόπουλο να παίρνει την θέση του Μαρουκάκη

70′ Κλείνει τις αλλαγές η ομάδα της Λάρισας με τον Καπό να εισέρχεται παίρνοντας την θέση του Φρανσίσκο

71′ Πρώτη αλλαγή και για την ομάδα της Ξάνθης με τον Καμαρά να παίρνει την θέση του Τριάδη.

75′ Πολύ καλή χαμένη ευκαιρία για την Λάρισα με τον Ρέντζα να πιάνει την κεφαλιά σε σέντρα του Μονιάκη με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης Ζιβκοβίτς να μπλοκάρει σταθερά.

80′ Έχουμε μπει στο τελευταίο 10′ λεπτό της αναμέτρησης με την Ξάνθη να εξακολουθεί να προηγείται στο σκορ από το 50′ λεπτό με το γκολ του Βασιλακάκη που σκόραρε και το πρώτο γκολ για την Ξάνθη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

84′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Νιέτο να παίρνει την θέση του σκόρερ μέχρι στιγμής Βασιλακάκη.

87′ Κλείνουν και οι αλλαγές για την Ξάνθη με τον Ράνο να παίρνει την θέση του Γιουνές.

90+3′ Τέλος του αγώνα στα Πηγάδια! Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας τρίποντο για την Ξάνθη που με αυτήν της την νίκη έστω και προσωρινά σκαρφάλωσε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μέχρι και την ολοκλήρωση των υπόλοιπων αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής. Τελικό αποτέλεσμα εδώ στα Πηγάδια: Ξάνθη-Λάρισα 1-0

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τον αγώνα από το ThrakiSportS, μείνετε μαζί μας καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα.