Ασφαλής η αποστολή του Πανθρακικού! Πέντε έμειναν Κομοτηνή, οι 18 που πήρε ο Γεμενετζής ήδη είχαν φτάσει Μυτιλήνη και έκαναν προπόνηση στο νησί

 

Με μία προπόνηση, η οποία έγινε στο αθλητικό κέντρο της ΑΕΛ Καλλονής (και την οποία ευχαριστεί θερμά ο Πανθρακικός) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Κομοτηνής για το κυριακάτικο παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (ζωντανά από το ThrakiSportS στις 13:30).

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα είχε φτάσει από νωρίς στην Λέσβο και φυσικά δεν τίθεται κανένα ζήτημα ανησυχίας με τις εκρήξεις που σημειώθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη  και έχουν δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας στην γειτονική χώρα της Τουρκίας, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα.

Έτσι και αλλιώς μιλάμε για επίθεση που έγινε εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τις περιοχές όπου κινήθηκε η αποστολή του Πανθρακικού στα μικρασιατικά παράλια.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του Πανθρακικού στις εγκαταστάσεις της Καλλονής ξεκίνησε με προθέρμανση κι ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση από τον Κώστα Γεμενετζή στον τομέα της τακτικής, καθώς επίσης και στα τελειώματα των φάσεων.

Στην Κομοτηνή έμειναν και δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Μυτιλήνη οι τραυματίες Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Γιώργος Νικόλτσης και Δημήτρης Μυρθιανός, καιθώς και οι Μπερτράν Ρομπέρ και Χάρης Ψάλτης, που ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίδιτα. Κοινώς, ο Πανθρακικός έχει πέντε σημαντικές απουσίες.

Οι 18 που πήρε μαζί του ο Κώστας Γεμενετζής για το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλονή είναι οι Γκαραβέλης, Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Γκιντίδης, Ρουσσάκης, Κυριαλάνης, Κάρδαρης, Πλέγας, Ηλιάδης, Γαβριηλίδης, Μήλιος, Μπεκατώρος, Κουσίδης, Φουρκάν, Κωστίκος, Χαλκιαδάκης και Ζυγκερίδης.