Α2 Ανδρών: Πάλεψαν οι Κύκλωπες αλλά λύγισαν από απουσίες, κούραση και ανωτερότητα του Ζαφειράκη Νάουσας

 

Την ήττα με 37-26 γνώρισαν στην Νάουσα από τον τοπικό Ζαφειράκη οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, που εξακολουθούν να αναζητούν την πρώτη τους αγωνιστική επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Ανδρών.

Η ομάδα του Ηλία Ταρε αγωνίστηκε χωρίς δυο βασικά της στελέχη, τους Θεοδώρου και Λιόντο και αυτό επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, αφού οι υπόλοιποι δεν άντεξαν μέχρι τέλους την πίεση των γηπεδούχων. Τους κόντραραν στα ίσια μέχρι τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, λύγισαν στο τέλος, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα inaoussa, από όπου και η φωτογραφία.

Οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκίνησαν καλά, αφού είδαν τους Ημαθιώτες να επιτυγχάνουν γρήγορα στο ξεκίνημα του αγώνα πέντε γκολ και να προηγούνται με 5-1, όμως αντέδρασαν και με ένα δικό τους σερί 5-0 πέρασαν μπροστά στο σκορ. Το 5-6 όμως ήταν και το μοναδικό σημείο του αγώνα που προηγήθηκαν οι Κύκλωπες.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο μέρος ευρισκόμενοι τέσσερα τέρματα μπροστά (17-13). Με ένα σερί 4-0 κατάφεραν οι Κύκλωπες να μειώσουν στο γκολ (20-19) στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης, προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ, όμως η ψαλίδα ξανάνοιξε, έφτασε στα πέντε γκολ ένα τέταρτο πριν το τέλος και άνοιξε ακόμα περισσότερο στην συνέχεια για το τελικό 37-26.

 

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Βλάχος (5), Γότζιος (4), Πετρίδης(9), Μήτσικας(6), Καραβίτης, Τζουβασας(5), Κορώνας Κ.(3), Χαλατζής, Δεληχρήστος, Μαυρίδης, Καραμπέλκος(4), Δεδασύλλου, Καλίτης(1), Κορώνας Θ., Δεληχρήστος, Τριγώνας

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τάρες): Επιτρόπου, Γλήνιας, Πιστόλας(2), Μπασδάνης, Τάρες, Τζίνεβης(8), Κωστόπουλος Ι.(3), Ιβόσεβιτς(1), Κωστόπουλος Β., Σέλκος(2), Ρουμελιώτης(1), Λαιλισίδης(5), Ξενοπανάγος, Χαραλαμπίδης(4), Καραβασίλης