Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τις ομάδες K20, Κ17 και Κ15 της Ξάνθης

 

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν το τριήμερο 10-12/12 για το πρωταθλημα Κ20, K17 και K15.

Για το πρωτάθλημα νέων Κ20 η Ξάνθη του Κώστα Προδρομίτη μετά από σερί νικών επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές και το Σαββατο (10/12) στις 14.30 στα Πηγάδια υποδέχεται την Λάρισα με στόχο την επιστροφή στις νίκες για την 14η αγωνιστική. Διαιτητές θα είναι οι Μπουρδούμπας, Τσακίρης και Καρασαββίδης από την ΕΠΣ Καβάλας.

Το προγραμμα της 14ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τα παιχνιδια ΑΕΚ-Λεβαδειακός, Παναιτωλικός-Ηρακλής, Αστέρας Τρίπολης-Βεροια, Ξανθη-Λάρισα, Πανιώνιος-Κέρκυρα, ΠΑΟΚ-Πλατανιάς, Ατρόμητος-Παναθηναικός και ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ17 στον Βόρειο Όμιλο για την 6η αγωνιστική 2ου γυρου την Κυριακή (11/12) στις 11.00 η Ξάνθη του Κώστα Μπεδρελη υποδέχεται στα Πηγάδια την Κέρκυρα με στόχο την νίκη ωστε να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας. Διαιτητές θα είναι οι Ανεστίδης, Χρυσέλης και Κεχαγιά Εμιν από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 6η αγωνιστική 2ος γυρος: Ξάνθη-Κέρκυρα, Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ και Ηρακλής-Βέροια.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ15 στον Βόρειο Όμιλο η ομαδα παιδων της Ξάνθης του Θόδωρου Καραγιαννίδη για την 2η αγωνιστική του 2ου γύρου έχει ρεπό.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 2η αγωνιστική 2ος γύρος: Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, και Ηρακλής-Βέροια. Ρεπό εχει η Ξανθη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ