Όρισαν δύο αγώνες Γ’ Εθνικής και Β’ Ερασιτεχνικής να διεξαχθούν την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο, αυτό της ΕΠΣ Θράκης!

 

Μοιάζει σαν ανέκδοτο, όμως δεν είναι. Η ΕΠΣ Θράκης όρισε την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Αγιοχώρι στο Ενωσιακό Γήπεδο που βρίσκεται στον Ραδιοφωνικό Σταθμό.

Μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα. Ωστόσο την ίδια μέρα και ώρα και στο ίδιο γήπεδο έχει προγραμματιστεί η Δόξα Προσκυνητών να υποδεχθεί τον ΑΟ Καρδίας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Όπως είναι γνωστό από την αρχή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η Δόξα Προσκυνητών έχει δηλώσει σαν έδρα κατά βάση το γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό και εναλλακτικά το ΔΑΚ Κομοτηνής για εμπορικά παιχνίδια, όπως ήταν εκείνο με την Δόξα Δράμας.

Είναι λοιπόν άξιο απορίας πως ενώ προφανώς είναι γνωστό ότι η Δόξα Προσκυνητών αγωνίζεται εντός έδρας την Κυριακή, θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και ώρα στο ίδιο γήπεδο και αγώνας του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ή θα αλλάξει έδρα η συγκεκριμένη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Αγιοχώρι ή θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο σε άλλη ώρα, πιθανότατα στις 11.00 το πρωί όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα με την γυναικεία ομάδα Ροδόπη ’87 που είχε αγώνα επίσης την ίδια ώρα με την Δόξα Προσκυνητών.

Όπως και να το κάνουμε όμως, το να υπάρχει ορισμός αγώνα τοπικού πρωταθλήματος την ίδια μέρα και ώρα με ματς Γ’ Εθνικής αποτελεί γκάφα, που εξακολουθεί να μην έχει διορθωθεί μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής, δυο 24ωρα πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή των δύο αγώνων.