Γ’ Εθνική: Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης για το ματς με τον Νέστο Χρυσούπολης

 

Με 2οάδα θα μεταβεί στην γειτονική Χρυσούπολη ο Ορφέας Ξάνθης, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Νέστο και να διεκδικήσει το τρίποντο, λόγω ενός μικροπροβλήματος που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Καραγκιόζης και είναι αμφίβολος για την έναρξη του αγώνα.

Με προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης, για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Νέστο στη Χρυσούπολη, και μετά το πέρας της Μπάμπης Χατζημεστής και Παναγιώτης Καμαράκης, έκαναν γνωστή στους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του ματς.

Από την αποστολή απουσιάζει ο Γιώργος Κατρανίτσας, που έχει πρόβλημα με τη μέση του, ενώ ο Βασίλης Καραγκιόζης είναι μεν στην 2οαδα, αλλά είναι αμφίβολη η παρουσία του στην ενδεκάδα, καθώς επέστρεψε, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος.

Δείτε αναλυτικά την 2οαδα του Ορφέα: Ρούφος, Αθανασίου, Ζικολάρι, Θεοδωρίδης, Καρα Αλή, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Καρκατζάνης, Κωτίδης, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος Λ., Μελισσόπουλος, Μουμίν Ογλού, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Χαλήλ Τζαμπάζ, Τορομανίδης, Χαλήλ Ιμπράμ.