Super League: Προπόνηση και ανακοίνωση της αποστολής για τη Λάρισα, που ταξιδεύει αύριο για την Ξάνθη

 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λάρισας ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα στην Ξάνθη (LIVE ThrakiSportS, 17:15), και ο προπονητής της Θεσσαλικής ομάδας, Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την 2ομελή αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής με προορισμό τη Θράκη.

Η ομάδα της Λάρισας, ακολουθεί τη τακτική του Αστέρα Τρίπολης, αφού όπως και οι Αρκάδες, έτσι και το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της Λάρισας, αναχωρούν από τη βάση τους στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τη τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα του Σαββάτου σε γήπεδο της Ξάνθης. Εκτός αποστολής για την ομάδα της Λάρισας έμειναν οι τραυματίες Βαρέλα, Καβουσάκης, όπως επίσης και ο τιμωρημένος (και πρώην παίκτης της Ξάνθης) Πάβολ Φάρκας, μαζί με τον Φατιόν.

Αναλυτικά η αποστολή της Λάρισας: Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδης, Ρέντζας, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Ουρτάδο, Γκόλιας, Καπός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Κόντορ, Ναβάρο, Κουτσιανικούλης και Ντοντό.