Προπονήσεις υπό το μηδέν στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης! Οργισμένη επιστολή απόγνωσης γονέα προς τον δήμαρχο

 

Ένα παράπονο εν είδει ανοικτής επιστολής στο Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης έφτασε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Αλεξανδρούπολης reportal μέσω επιστολής, στην οποία  ο γράφων καταγγέλλει τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης. 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται σε αυτήν, οι θερμοκρασίες στο «Μ. Παρασκευόπουλος» είναι πολύ χαμηλές παρά το γεγονός ότι εκεί προπονούνται παιδιά. Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει ότι προσφάτως που πήγε το παιδί του για προπόνηση η θερμοκρασία μέσα στο κλειστό ήταν -2 βαθμοί κελσίου (!!!), ενώ κάνει συγκρίσεις και με την κατάσταση σε άλλα γυμναστήρια όπως αυτό των Φερών ή της Καβάλας.

Η επιστολή που δημοσίευσε το reportal και αναδημοσιεύει το ThrakiSportS έχει ως εξής (η φωτογραφία είναι από παλιά προπόνηση της Νίκης Αλεξανδρούπολης, όταν επίσημα είχε καταγγείλει τιο ίδιο πρόβλημα πριν περίπου τέσσερα χρόνια): 

«ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ(-2 C)

Για τα έργα που θα υλοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη μεσώ του προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στο δήμο Αλεξανδρούπολης όπως και για το πάρκο Χριστουγέννων στο οποίο οι δημότες θα νιώσουν «την ζεστασιά» των Χριστουγέννων μπράβο και πάλι. Το κοινό σημείο της παραλίας του πάρκου και του κλειστού γυμναστηρίου είναι η θερμοκρασία. 

16:00 μ.μ αφήνω το παιδί μου για προπόνηση στο Μ.Παρασκευόπουλος με το θερμόμετρο στους -2. Περνώντας από ακαδημία και παραλία λίγο πριν (αυτοκίνητο) είχε -3, -4. Στις 18:30, ώρα που πήγα να πάρω το παιδί, τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα (αφού θα έκανε προπόνηση ο εθνικός) αλλά και πάλι όχι με την σωστή θερμοκρασία…

Ίσως να μην ένιωθα το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση αν δεν είχα επισκεφθεί τις προηγούμενες μέρες το κλειστό της Καβάλας στην Καλαμίτσα με θερμοκρασία «βγάζω το μπουφάν μου» αλλά και το αντίστοιχο των Φερών που εκεί άνετα φιλοξενούνταν άνθρωποι για το βράδυ. Με μια πρόχειρη γρήγορη ματιά βέβαια στο κλειστό των Φερών αμέσως βλέπεις τους 15-20 αεραγωγούς που δουλεύουν σε πλήρη ισχύ κάνοντας τον χειμώνα άνοιξη.Σε αντίθεση με τους δύο που δουλεύουν στο κλειστό της Αλεξ/πολης.

Με την υπενθύμιση ότι καμιά φορά και τα «μικρά» ουσιώδη έργα που καλύπτουν την καθημερινότητα (νέο σύστημα θέρμανσης) ευχαριστώ για τον χρόνο την κατανόηση και τις ενέργειές σας».