Κεραυνός εν αιθρία στον Πανθρακικό! Αιφνιδιαστικό τέλος του Κώστα Ανυφαντάκη! H ανακοίνωση της ΠΑΕ και η δήλωση του προπονητή…

 

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας Κώστα Ανυφαντάκη ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Πανθρακικός!

Αναμφίβολα ήταν κάτι που ουδείς περίμενε, καθώς ακολουθεί την Κυριακή στη Μυτιλήνη η κρίσημη αναμέτρηση με την Καλλονή. Όπως δήλωσε ο Κώστας Ανυφαντάκης ζήτησε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει, το οποίο και δέχθηκε η ομάδα της Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Κώστα Ανυφαντάκη.

Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Κώστα Ανυφαντάκη για τη συνεργασία που είχε μαζί του αυτούς τους μήνες και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του σταδιοδρομίας.

Παράλληλα, ανακοινώνεται η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας και με τον άμεσο συνεργάτη του κ. Ανυφαντάκη, κ. Παναγιώτη Διακάκη, τον οποίο, επίσης, η ΠΑΕ Πανθρακικός ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Παράλληλα, από την ΠΑΕ Πανθρακικός κοινοποιήθηκε και δήλωση του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Κώστα Ανυφαντάκη που έχει ως εξής:

Ευχαριστώ για την κατανόηση που έδειξαν οι διοικούντες της ομάδας, καθώς ζήτησα, για προσωπικούς λόγους, να μπορέσω να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού. Επίσης ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα τη διοίκηση, όλο το προσωπικό της ομάδας, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι στον Πανθρακικό καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του στο μέλλον