Δεύτερη φορά μέσα σε ενάμισι μήνα στην Κομοτηνή ο Δουβαλίδης για να δει χάντμπολ

 

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από δυο μήνες βρέθηκε στην Κομοτηνή ο Κώστας Δουβαλίδης και παρακολούθησε αγώνες χάντμπολ στο κλειστό της Πανεπιστημιούπολης.

Η πρώτη φορά ήταν στα τέλη Οκτωβρίου, όταν και είχε βρεθεί προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες που έδωσε η γυναικεία ομάδα Δράμα ’86 στο τουρνουά του ΑΣ Δημοκρίτειο (θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Την περασμένη Κυριακή η ομάδα Δράμα ’86 βρέθηκε και πάλι στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά για επίσημο αγώνα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας Γυναικών.

Ο φακός του ThrakiSportS τον εντόπισε όμως να παρακολουθεί με ενδιαφέρον και τον αγώνα που ακολούθησε, το «Ελ Θράκικο» ανάμεσα σε Δημοκρίτειο και Ασπίδα Ξάνθης για την Β’ Εθνική Ανδρών.

Ο Κώστας Δουβαλίδης είναι ο κορυφαίος αθλητής στα ψηλά εμπόδια την τελευταία δεκαετία. Κατάγεται από την Δράμα, έχει πολλούς φίλους στην Θράκη και μετά τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, ετοιμάζεται πλέον να αρχίζει προετοιμασία ενόψει της νέας σεζό.