LIVE από το γήπεδο του ΑΟΞ το «Ελ Θράκικο» του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής: Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον νοκ άουτ αγώνα Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών για την β’ φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Χαίρεται! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για τον αγώνα Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών για την β’ φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Ο αγώνας διεξάγεται σε ημέρα δημοσιογραφικής απεργίας, ωστόσο επειδή είναι σημαντικό και το αγαθό της ενημέρωσης και για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν υπάρχει για το κοινό άλλος τρόπος πληροφόρησης, παρατηρώντας και το γεγονός ότι στο ελληνικό αθλητικό διαδίκτυο από ελάχιστους τηρείται η απεργία, η συντάκτική ομάδα του ThrakiSportS έλαβε την απόφαση να υπάρχει η πολύ βασική ενημέρωση για την εξέλιξη αυτού του σημαντικού αγώνα που ενδιαφέρει τους φιλάθλους στο γεωγραφικό μας διαμέρισμα.

Θυμίζουμε ότι σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, μία ημέρα πριν την Γενική Απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχει προκηρυχθεί απεργία από την ΠΟΕΣΥ που στηρίζουν μεταξύ άλλων τα συνδικαλιστικά σωματεία της ΕΣΗΕΜ-Θ (Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης) και του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου). Στην απεργία, σύμφωνα με τις αποφάσεις, οφείλου να συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως οι δημοσιογράφοι, σε οποιοδήποτε Μέσο, φορέα ή οργανισμό κι αν απασχολούνται.

Σύμφωνα με το πλαίσιο της ΠΟΕΣΥ, ο δημοσιογραφικός κόσμος διεκδικεί:

  • Θεσμοθέτηση πόρου από τα έσοδα όλων των έντυπων, ραδιοτηλεοπτικών και διαδικτυακών μέσων, υπέρ των επικουρικών Ταμείων μας.
  • Την αυτονομία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, του ΕΔΟΕΑΠ και των ΤΕΑΣ ως αυτοδιοικούμενων φορέων κοινωνικής ασφάλισης, χωρίς αλλοίωση του χαρακτήρα και του περιεχομένου τους, ως προϋπόθεση για την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της δημοσιογραφικής λειτουργίας και τη διασφάλιση του αγαθού της Ενημέρωσης.
  • Ένταξη στα Ταμεία αυτά όλων των εργαζομένων στην Ενημέρωση, σε οποιοδήποτε Μέσο και αν εργάζονται.
  • Αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας και σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων.

Το ThrakiSportS όπως έχει πράξει και στο παρελθόν, σέβεται την απόφαση των συνδικαλιστικών σωματείων των δημοσιογράφων και για τον λόγο αυτόν από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης ως της 6.00 το πρωί της Πέμπτης δεν θα υπάρχει ροή ενημέρωσης. Κατ’ εξαίρεση και μόνο για πολύ σημαντικά ζητήματα, όπως ο αγώνας Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών, θα υπάρχει η απολύτως απαραίτητη ενημέρωση μέσα από αυτήν την ανάρτηση, ενώ στην διάρκεια της ημέρας θα προβάλλονται από την σελίδα του ThrakiSportS στο facebook επιλεγμένα θέματα των προηγούμενων ημερών αλλά θα υπάρχουν και updates από τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 14:00 και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους χορηγούς του συγκεκριμένου αγώνα, που μας στηρίζουν σε όλες τις αναμετρήσεις στην Γ’ Εθνική και δεν θα μπορούσαν φυσικά να μην είναι κοντά μας και σε αυτό το «Ελ Θράκικο».

1′ Έναρξη του αγώνα

15′ Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 0-0

30′ Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 0-0

45′ Γκολ για τον Ορφέα Ξάνθης! Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-0

45′ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-0

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

54′ Γκολ για τον Ορφέα Ξάνθης! Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 2-0

60′ Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 2-0

75′ Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 2-0

90′ Λήξη του αγώνα. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 2-0

Λεπτομέρεις για τον αγώνα μετά την λήξη της απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης, οπότε και θα επιστρέψει σε κανονική ροή ειδήσεων το ThrakiSportS.