ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η αναμέτρηση Φιλία Ορεστιάδας – Λεύκιππος Ξάνθης ολοκληρώνει την 9η αγωνιστική

 

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Φιλία Ορεστιάδας και τον Λεύκιππο Ξάνθης (Τετάρτη 7/12, Ώρα 18:30) ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική στο δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναμένεται μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Η Φιλία (έχει 12 βαθμούς) γιατί με νίκη πλησιάζει την πρώτη τετράδα και δημιουργεί σε περίπτωση ήττας του Λεύκιππου τετραπλή ισοβαθμία στους 15 βαθμούς με Λεύκιππο, Δημοκρίτειο, Θύελλα και Εθνικό. Αντίθετα σε περίπτωση επικράτησης της ομάδας της Ξάνθης, αυτή θα μείνει μόνη δεύτερη με 16 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Ορεστιάδας θα μείνει δύο βαθμούς πίσω από την τετράδα.

Η αποστολή του Λεύκιππου που θα μεταβεί αύριο στην Ορεστιάδα απαρτίζεται από τους Κουμπάνη, Άνθη, Οικονόμου, Πλωμαρίτη, Κούτρα, Σταμπουλή, Λαγογιάννη, Μαυροματίδη και Κάλφα, ενώ για διάφορους λόγους έχουν μείνει εκτός οι Κουτσογιάννης, Τσίλογλου, Ζάρας, Σακελλαρίδης και Ψάλτου.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν είχε γίνει γνωστή η αποστολή της Φιλίας, ενώ διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γιαννουλής και Αγγελίδης.