Football League: Αεροπορική επιστροφή για τον Κισσαμικό και ευχαριστήρια ανακοίνωση προς Πανθρακικό

 

Στη… βάση της βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας η αποστολή της ομάδας του Κισσαμικού, μετά το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος που έδωσε στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Λόγω της απεργίας της ΠΝΟ η αποστολή της ομάδας των Χανίων επέστρεψε αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε μεταβεί ακροπλοϊκώς μέχρι την Αθήνα και οδικώς στην συνέχεια, έπειτα από ένα μαραθώνιο ταξίδι που ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης.

Με δεδομένο ότι ορίστηκε το εξ αναβολής ματς Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο για την προσεχή Τετάρτη (07/12, 15:00, Μάλεμε) το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές μετά την επιστροφή στα Χανιά μετέβησαν κατευθείαν στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου για προπόνηση.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης (06/12). Στο μεταξύ, πάντως, η διοίκηση του Κισσαμικού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς αυτήν του Πανθρακικούγια την φιλοξενία που της παρασχέθηκε.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τη Διοίκηση και το προσωπικό της ΠΑΕ Πανθρακικός για την άψογη συμπεριφορά και τη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας, καθώς και για την παραχώρηση του Αθλητικού Κέντρου του Συλλόγου για τις ανάγκες της τελευταίας προπόνησης πριν το μεταξύ μας παιχνίδι. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στον β’ γύρο του πρωταθλήματος.