Super League: Mε στόχο την πρώτη εντός έδρας νίκη για την φετινή σεζόν ο ΑΟ Ξάνθης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης

 

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, αλλά και να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη για την φετινή σεζόν υποδέχεται η Ξάνθη την ομάδα της Τρίπολης  για την 13η αγωνιστική της Super League ώστε να σπάσει την κατάρα των ανεπιτυχών εντός έδρας βαθμολογικών απωλειών καθώς σε σύνολο 3 παιχνιδιών δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το τρίποντο και πόσο μάλλον να σκοράρει στο γήπεδο της.

Εξαίρεση αποτέλεσε το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου που η ομάδα της Θράκης υποδεχόμενη την ΑΕΛ Καλλονής, κατάφερε να σκοράρει 3 γκολ και να πανηγυρίσει νίκη στην έδρα της.

Έτσι σήμερα η Ξάνθη, υποδεχόμενη τον Αστέρα Τρίπολης που προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Λάρισα, θέλει να σπάσει το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων εντός έδρας και να κατακτήσει την νίκη, η οποία θα την εδραιώσει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενη τα νικηφόρα εκτός έδρας αποτελέσματα.

O προπονητής της Ξάνθης Ράσβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί για ακόμη μία αγωνιστική των υπηρεσιών του Σολτάνι καθώς είναι τραυματίας, αλλά και των Καρασαλίδη και Καμαρά. Έτσι η 18μελής αποστολή για το παιχνίδι με τους Αρκάδες αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλο, Μπαξεβανίδη, Γουάλας, Χατζητερζόγλου, Παπαγεωργίου, Ορφανίδης Λ., Φλίσκα, Λισγάρα, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκη, Νιέτο, Τριάδη, Λάζιτς, Ορφανίδης Π., Γιουνές και Ράνο.

Ο Αστέρας έκανε χθες την τελευταία του προπόνηση στα Πηγάδια, ενώ οι 18 παίκτες που έχει πάρει μαζι του στην Ξάνθη ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι οι Κοσίσκι, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ, Τσάβεζ, Φερνάντεζ, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Χαμντανί, Μάσσα και Ιωαννίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Παπαδόπουλος από το Σύνδεσμο Μακεδονίας, με βοηθούς τους Σίπκα (Πέλλας) και Μερκενίδη (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από το Σύνδεσμο Θράκης.