Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής με την Ευρώπη Πευκοχωρίου αγωνίζεται η ανδρική ομάδα της Ασπίδας, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Χαλκιδικής βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Ξάνθης, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Πολυγύρου, θα κατέβει για το θετικό αποτέλεσμα, με την αποστολή να αποτελείται από 10 αθλητές. Κι αυτό γιατό ο Γιάννης Μανδαλάκης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το τράβηγμα στη γάμπα, ενώ προστέθηκε επίσης και το πρόβλημα του Σωτήρη Καραμπίνη, ο οποίος είναι επίσης τραυματίας. Οι δέκα παίκτες που ταξιδεύουν για Χαλκιδική είναι οι Στεφανίδης, Μασμανίδης, Κουτσογιάννης, Πετς, Παπαθανασίου, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος και Τσιαβές.

Τον Ζέφυρο υποδέχεται η ΑΕ Κομοτηνής, ο οποίος είναι αήττητος και στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Η Αθλητική Ένωση βρίσκεται ένα βαθμό πίσω και φυσικά θέλει τη νίκη, με την οποία θα πιάσει και θα περάσει στην ισοβαθμία την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα της Κομοτηνής, ενώ το κλειστό γυμναστήριο της πόλης αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Δύσκολη αποστολή για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Παναθλητικό, τη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, μαζί με τον Ζέφυρο, που βρίσκεται αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα της Κομοτηνής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παλέψει στην αναμέτρηση για το καλύτερο δυνατό.

Τέλος δύσκολη αποστολή έχει και η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας, η οποία υποδέχεται στο Εύμοιρο την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Η Ασπίδα θα παλέψει για το καλύτερο, έχοντας στηνναποστολή τις Καραλίδου Σταυρούλα, Καραλίδου Βίκυ, Καραλή, Μεχμέτ Ουστά, Σουλιώτη, Μαμαλίγκατζη, Κουτρουβέλη, Σαρβάνη, Γκιρκίζα, Παπαχρυσοβεργη, Καρακώστα και Λαζαρίδου.