Ικανοποίηση Πανόπουλου από την εμφάνιση της Ξάνθης! Το «γούρι» που έφερε στην ομάδα και… οι «κατάρες» που έσπασε

 

Μετά από καιρό ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος , έκανε και πάλι «επίσημη» εμφάνιση στα Πηγάδια και το Ξάνθη FC Arena και όχι μόνο δεν έχασε το χρόνο του, αλλά έδειξε να φέρνει τύχη στην ομάδα του και να απολαμβάνει το θέαμα που αυτή πρόσφερε στη σημερινή, πρώτη εντός έδρας, νίκη της για το πρωτάθλημα.

Όπως φαίνεται άλλωστε και στις φωτογραφίες, χειροκρότησε αρκετά έντονα τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας του, κάτι που δεν συνηθίζει, έχοντας πάντως σταθερά ένα πούρο στο στόμα του(κάτι που σε αντίθεση με τα χειροκροτήματα, το συνηθίζει και τον χαρακτηρίζει).

Οι παίκτες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να διοικεί αριστοτεχνικά την ομάδα του, όχι μόνο κέρδισαν, αλλά φρόντισαν να προσφέρουν και πολύ καλό θέαμα στον ιδιοκτήτη της ομάδας τους, αλλά και στους χίλιους φιλάθλους τους που παρευρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο.

Η Ξάνθη, λοιπόν, όχι μόνο κέρδισε, όχι μόνο έβαλε 3 γκολ σε ένα 90λεπτο για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου και αυτού με την Καλλονή για το Κύπελλο, αλλά με τη νίκη που πέτυχε ανέβηκε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογικής κατάταξης και δείχνει να ανακάμπτει από το μέτριο ξεκίνημα που έκανε στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, έσπασε μια αρνητική παράδοση άνω των 9 μηνών που δεν την ήθελε να κερδίζει στην έδρα της αλλά δεν την ήθελε να έχει πετύχει και γκολ στα Πηγάδια στο τρέχον πρωτάθλημα! Βλέποντας, λοιπόν, όλα τα παραπάνω ο Χρήστος Πανόπουλος, πως να μην χαρεί και πως να μην φύγει με το χαμόγελο στο στόμα από το γήπεδο;

Το μαρτυρά, εξάλλου και η φωτογραφία του ίδιου, τη στιγμή που πανηγύριζε ένα από τα γκολ της ομάδας του, στην οποία φαίνεται ότι η παρουσία του έφερε «γούρι». Για προληπτικό δεν τον έχουμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει μετά από αυτήν την νίκη και κυρίως την εμφάνιση. Μια λύση θα ήταν να έρχεται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο, να συνεχιστεί το γούρι. Αλλά όχι μόνο αυτό.

Λέτε να μπαίνει σε σκέψεις προσπάθειας να πείσει τον Ρουμάνο κόουτς της Ξάνθης, για την εκ νέου ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, ο Χρήστος Πανόπουλος; Και αν μπαίνει, ποια η γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου για το συγκεκριμένο θέμα, δεδομένου πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού διεμήνυε πως αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στην Ελλάδα;