Γ’ Εθνική: Συνέχισε το αήττητο σερί του και έπιασε 4αδα μετά την ισοπαλία με τη Νάουσα ο Ορφέας

 

Προηγήθηκε νωρίς, δέχθηκε γκολ, προσπάθησε, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγώνα με την Νάουσα ο Ορφέας, στο γήπεδο του ΑΟΞ. Παρ’όλα αυτά η ομάδα της Ξάνθης εκμεταλλευόμενη την ήττα του Νέστου Χρυσούπολης, τον έφτασε και ισοβαθμούν πλέον στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρώτη φάση του αγώνα και γκολ στο γήπεδο του ΑΟΞ, όταν στο 7′ ο Ορφέας με το σουτ του Ξαντινίδη που νίκησε τον αντίπαλο κίπερ, έκανε νωρίς το 1-0. Η Νάουσα παρά το γεγονός πως δέχθηκε νωρίς γκολ, προσπάθησε να συνέλθει, και τα κατάφερε εξίσου νωρίς θα μπορούσε να πει κανείς. Πέντε λεπτά αργότερα στο 12′ ο Κωτσόπουλος ήταν αυτός που νίκησε τον Ρούφο για να γράψει το 1-1 και να φέρει το ματς στα ίσα.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας πάρει το… «κολάι» προσπάθησαν να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ, όμως βρήκαν απέναντι τους τον εξαιρετικό φέτος Ρούφο, που απέκρουσε στο 23′ το ωραίο πλασέ του Μουρίκι. Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δυο ομάδες απείλησαν κάποιες φορές, με Λαζαρίδη και Μπρέγκου αντίστοιχα, αλλά δεν κατάφεραν να αλλάξουν κάτι και πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στην επανάληψη και αρκετά νωρίς ο Κωτσόπουλος, έκανε ένα σουτ για την Νάουσα, το οποίο απέκρουσε για άλλη μια φορά ο Ρούφος και κράτησε πάλι το σκορ στο 1-1, ενώ τον Ορφέα από εκεί και πέρα να προσπαθεί να πάρει τα ηνία του αγώνα, να έχει μεν τη κατοχή, αλλά να μη μπορεί να φέρει εύκολα τη μπάλα στη περιοχή της Νάουσας, ώστε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Μάταια, λοιπόν, οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 χωρίς στον υπολοιπόμενο χρόνο να κάνουν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία, και μοιράστηκαν από ένα βαθμό με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή (η φωτογραφία από την αναμέτρηση προέρχεται από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ξάνθη Sport).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ (89’ Θεοδωρίδης, Καρά Αλή, Μακράκης, Λ. Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης (61’ Τορομανίδης), Λαζαρίδης (35’ Μουμίνογλου), Μελισσόπουλος, Β. Καραγκιοζης, Γ. Καραγκιόζης.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Μπρέγκου, Κασμερίδης, Ζούρκος, Νύρλας, Καπετάνος (86’ Τούφας), Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος (61’ Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (90’ Χατζόπουλος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ