Α2 Γυναικών: Πάλεψε ένα ημίχρονο η Ασπίδα απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου

 

Για ένα ημίχρονο πάλεψε η Ασπίδα Ξάνθης απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό Βόλου, όμως στο δεύτερο δεν αντεξε στην πίεση και γνώρισε την ήττα με 42-63.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό στο πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και άστοχες, με πολλά λάθη εκατέρωθεν και την Ασπίδα να κλείνει το δεκάλεπτο μπροστά με 9-6. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες βελτιώθηκαν επιθετικά, όμως καμία δεν ξέφυγε στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται ισόπαλο με 22-22

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε με την άμυνα του και με τις λύσεις που βρήκε στην επίθεση, όχι μόνο να πάρει το προβάδισμα, αλλά να ανεβάσει τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους, κλείνοντας το δεκάλεπτο μπροστά με 30-44. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι, με τις παίκτριες της Ασπίδας να προσπαθούν και με τον Ολυμπιακό Βόλου με την εμπειρία του να καταφέρνει να διευρύνει το προβάδισμα, φτάνοντας στο τελικό 42-63,

Δεκάλεπτα: 09-06, 22-22 (ημίχρονο), 30-44, 42-63 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Σελεβός-Αγραφιώτης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Καραλίδου Σ. 5, Καρακώστα 2, Παπαχρυσοβέργη, Καραλή 2, Λαζαρίδου 2, Σαρβάνη 11(3), Σουλιώτη 15(1), Μαμαλίγκατζη 5(1), Καραλίδου Β., Γκιργκίζα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Παγκαλίδου 12(2), Αγαγιώτη 3, Ζέρβα, Σουλτάνη 22(3), Τότση, Ντελή, Ταντουρόφσκα 19(3), Δημητριάδου, Ζήτη , Αγκάνη, Διαμαντοπούλου, Κοτσιάφτη.