Football League: Πρωινή προπόνηση με απρόοπτο για τον Πανθρακικό, η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Κισσαμικό και τα εισιτήρια του αγώνα

 

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Κισσαμικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής (15:00, ζωντανά από το ThrakiSports).

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα κι ασκήσεις ταχύτητας, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και στις στατικές φάσεις άμυνας κι επίθεσης.

Όμως ένα απρόοπτο πριν το τέλος ήρθε να χαλάσει το καλό κλίμα, καθώς ο Γιώργος Νικόλτσης αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης, όπως και οι οι Στέλιος Ηλιάδης και Μαυρουδής Μπουγαΐδης, οι οποίοι και σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Στο τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι Γκαραβέλης, Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Γκιντίδης, Μυρθιανός, Κάρδαρης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος, Μπεκατώρος, Ρομπέρ, Κουσίδης, Φουρκάν, Κωστίκος, Χαλκιαδάκης και Ζυγκερίδης.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, αυτά είναι μόνο για τη Θύρα 1 η οποία θα είναι η μόνη που θα λειτουργήσει, ενώ τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 13:30. Για τη Θύρα 1 κοστίζουν 10 ευρώ για τους ενηλίκους και 3 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών, ενώ στα VIP οι τιμές είναι 20 ευρώ για τους ενηλίκους και 5 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (Ν. 4326/2015), για την έκδοση εισιτηρίου είναι αναγκαία η καταγραφή των στοιχείων του αγοραστή. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, και η αναφορά του ονόματος του αγοραστή στο εισιτήριο καθώς και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).