Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τις ομάδες K20, Κ17 και Κ15 της Ξάνθης

 

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν το διήμερο 3-4/12 για το πρωταθλημα Κ20, K17 και K15.

Για το πρωτάθλημα νέων Κ20 η Ξάνθη του Κώστα Προδρομίτη προερχόμενη μετα από καιρό από ήττα στο Αγρίνιο υποδέχονται το Σαββατο (3/12) στις 11.30 στα Πηγάδια με στόχο την επιστροφή στις νίκες για την 13η αγωνιστική. Διαιτητές θα είναι οι Τσοπουλίδης, Αγγελακόπουλος, Κηλικιώτης από την ΕΠΣ Ξανθης.

Το προγραμμα της 13ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τα παιχνιδια Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα, Βεροια-Παναιτωλικός, Ξανθη-Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα-ΑΕΚ, Πλατανιάς-Πανιώνιος, Παναθηναικός-ΠΑΟΚ και Λάρισα-Ατρόμητος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ17 στον Βόρειο Όμιλο το Σάββατο (3/12) στις 15.15 η Ξάνθη του Κώστα Μπεδρελη υποδέχεται στα Πηγάδια την Λαρισα με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή της βαθμολογίας. Διαιτητές θα είναι οι Ελευθεράκης, Γκοντολιας, Λιάρου από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 5η αγωνιστική 2ος γυρος: Ξάνθη-Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ-Ηρακλής, ενω ο αγωνας Κέρκυρα-Βέροια αναβλήθηκε.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ15 στον Βόρειο Όμιλο η ομαδα παιδων της Ξάνθης του Θόδωρου Καραγιαννίδη για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου φιλοξενεί το Σάββατο (3/12) στις 14.45 στα Πηγάδια την Λάρισα. Διαιτητές θα είναι οι Νεοχωρίτης, Κατσικαρώνης, Στεφανίδης από την ΕΠΣ Καβάλας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 1η αγωνιστική 2ος γύρος: Ξάνθη-Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ-Ηρακλής, ενω ρεπό έχει η Βέροια.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ