Γ΄ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Εντός έδρας παιχνίδι για την ΑΕ Κομοτηνής, εκτός έδρας για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, με τις δύο ομάδες να έχουν αντιπάλους τις δύο πρωτοπόρες και αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος.

Τον Ζέφυρο υποδέχεται η ΑΕ Κομοτηνής, με την Αθλητική Ένωση να θέλει τη νίκη και για να συνεχίσει το αήττητο σερί της και για να πιάσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο βαθμολογικό πίνακα. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Εκίζογλου και Σαρακενίδης από τους Συνδέσμους Κιλκίς και Κεντρικής Μακεδονίας αντίστοιχα.

Δύσκολη έξοδος  στη Θεσσαλονίκη για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, όπου αντιμετωπίζει στο Επταπύργιο τον Παναθλητικό. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ντόγκας και Χατζηχαρίσης από το Σύνδεσμο Ημαθίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

Κ.Γ. Μαντουλίδη:  Μαντουλίδης – Μακεδονικός (Πετανίδου-Γραικός (Τζιομπάνος))

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σερρών – Αστέρας Καβάλας (Ρουκάς-Θωμόπουλος (Γιαβρής))

Κ.Γ. Επταπυργίου:  Παναθλητικός – ΓΑΣ Κομοτηνή (Ντόγκας-Χατζηχαρίσης (Μήτσιου))

Κ.Γ. Νεάπολης Θ.:  Νεάπολη – Ιωνικός Ιωνίας (Παπαδόπουλος Χ.-Καρκαλέτσης (Κασαπίδης))

ΔΑΚ Χαλκηδόνας:  Χαλκηδόνα – Ορφέας Νέου Σκοπού (Τσουμαχίδης-Δολγύρας (Τοζακίδης))

ΔΑΚ Ποταμουδιών:  Αγία Βαρβάρα – Νέα Μουδανιά (Κολοκυθάς-Γιαννούλης Στ. (Λυρίδης))

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΑΕ Κομοτηνής – Ακτή Ζέφυρος 02 (Εκίζογλου-Σαρακενίδης (Γκουρτσιλίδης))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ