LIVE από τα Πηγάδια για το Κύπελλο: ΑΟ Ξάνθη – ΑΕΛ Καλλονής 3-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ΑΟ Ξάνθη – ΑΕΛ Καλλονής για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε για την εξέλιξη στην αναμέτρηση ΑΟ Ξάνθη – ΑΕΛ Καλλονής για την 2η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ωρα 14:23  Η Ξάνθη μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει μόνο νίκη και μάλιστα ιδανικά επιτυγχάνοντας τουλάχιστον δύο γκολ, ώστε να έχει το πλεονέκτημα και σε ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα την τελευταία αγωνιστική.

Ωρα 14:27  Για να τα καταφέρει ωστόσο θα πρέπει να σπάσει μια αρνητική παράδοση που έχει στην έδρα της τους τελευταίους εννιά μήνες. Όλο αυτό το διάστημα δεν έχει πετύχει νίκη στα Πηγάδια, από τις 21 Φεβρουαρίου και το “Ελ Θράκικο” με τον Πανθρακικό.

Ωρα 14:29  Μάλιστα στο διάστημα αυτό έχει ξαναπαίξει με την σημερινή του αντίπαλο, την Καλλονή, αλλά οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες.

Ώρα 14:33 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:36 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

‘Ωρα 14:39 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 14:42 Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 14.45 Η σύνθεση για την γηπεδούχο της Ξάνθης: Ζαρόπουλος , Παπαγεωργίου, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς, Νιέτο , Oρφανίδης Π., Λισγάρας

Ωρα 14.47 Η σύνθεση για την φιλοξενούμενη ομάδα της Καλλονής: Μανιάτης, Ζουλιώτης, Αποστόλου, Τζελίδης, Ντάλλας, Μπουρντουτσάν, Φράγκος, Λαμπράκης, Γιώργου, Ποζατζίδης, Ρεπέτσα

Ωρα 14.51 Ο Λουτζέσκου αφήνει στον πάγκο τους Σταθάκη, Τριάδη, Γιουνέζ, Βασιλακάκη, Γουάλας, Ορφανίδη Λ. , Σβάρνα.

Ωρα 14.53 Ο τεχνικός της ΑΕΛ Καλλονής Γιώργος Βαζάκας έχει στον πάγκο τους Παπάζογλου, Ευαγγελιδάκη, Σοφιανή, Σάββα, Γιούκαρη, Λιταίνα, Τριανταφύλλου.

Ωρα 14.55  Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ.Φωτιάδης με πρώτο βοηθό τον κ. Κωτούλα και δεύτερο βοηθό τον κ. Καραίσκο. Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Κυριαζίδης. Όλοι του συνδέσμου Σερρών

Ωρα 14:59  Εισήλθαν οι δυο ομάδες και έχουμε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος στην Κολομβία και την βραζιλιάνικη ομάδα Σαπακοένσε που ξεκληρίστηκε.

1′  Έναρξη του παιχνιδιού

2′  Γκοοοοοολ για την ομάδα της Ξάνθης : Παράλληλη σέντρα του Νιέτο με τον Ράνο να γίνετε αποδέκτης της μπάλας και να πλασάρει από κοντά στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα. Α.Ο Ξάνθη – ΑΕΛ Καλλονής 1-0

5′ Ωραίο σουτ εντός περιοχής του Μπαξεβανίδη σε ωραία αντεπίθεση για την ομάδα της Ξάνθης με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μανιάτη

21′ Χαμένη ευκαιρία για τον Α.Ο Ξάνθη να κάνει το 2-0 όμως το σουτ του Λουσέρο έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Καλλονής.

23′ Γκοοοοολ για τον Α.Ο Ξάνθης. Σε σέντρα του Νιέτο πρώτη κεφαλιά του Λισγάρα απέκρουσε ο Μανιάτης και στην επαναφορά ο Λάζιτς με κοντινή προβολή  πραγματοποιεί το Α.Ο Ξάνθη- ΑΕΛ Καλλονής 2-0

27′  Ο Α.Ο Ξάνθης έχει τα ηνία του παιχνιδιού ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού πιέζοντας σε αυτά το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου θέλοντας να πετύχει και τρίτο τέρμα,χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα από την ΑΕΛ Καλλονής.

30′  Σε άλλη αναμέτρηση που πραγματοποιείται την ίδια ώρα για τον θεσμό του κυπέλλου ο Λεβαδειακός προηγείται του Πανσερραικού με 2-0 στο 30′ λεπτό

33′ Μακρινό σουτ του Μπουρντουτσάν  για την Καλλονή μπλοκάρει σταθερά ο Ζαρόπουλος

40′  Λίγος κόσμος στο γήπεδο των Πηγαδίων παρακολουθεί την αναμέτρηση για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

43′ Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Μπαξεβανίδη με τον Μανιάτη να προλαβαίνει τελευταία στιγμή πριν η μπάλα φτάσει στον Ράνο σε μια φάση που ο τερματοφύλακας της Καλλονής τραυματίστηκε χτυπώντας στο δοκάρι.

45′ Λήξη του πρώτου 45λέπτου χωρίς τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει κάποια λεπτά επιπλέον χρόνου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΟ Ξάνθη – ΑΕΛ Καλλονής 2-0

Ώρα 15:49 Θυμίζουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:52 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

‘Ωρα 15:55 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 15:58 Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 16:01  Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες και πάμε για την έναρξη του β’ ημιχρόνου με την Ξάνθη να έχει βάλει τις βάσεις για την επικράτηση, ενώ έχει πετύχει και τα δυο γκολ που απαιτούνταν για να έχει το πάνω χέρι στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα.

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Χωρίς κάποια αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες που συνεχίζουν με τους ίδιους 11 που ξεκίνησαν το παιχνίδι

48′ Γκολ για τον Α.Ο Ξάνθης : Ο Νιέτο έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 3-0 περνώντας την μπάλα πάνω από τον Μανιάτη. Α.Ο Ξάνθης -ΑΕΛ Καλλονής 3-0

52′ Πρώτη αλλαγή για την ομάδα της Καλλονής με τον Λιταίνα να περνάει στην θέση του Αποστόλου

55′ Πολύ καλό σουτ του Λουσέρο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με τον τερματοφύλακα της Καλλονής να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

Μια Ξάνθη που παρότι προηγείται με το ευρύ 3-0 δεν σταματάει να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις μπροστά στην εστία της Καλλονής.

59′ Πρώτη αλλαγή και για την ομάδα της Ξάνθης με τον Λάζαρο Ορφανίδη να περνάει στην θέση του Λάζιτς

64′ Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα της Ξάνθης με τον Λουσέρο να περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου και τον Σβάρνα να περνάει στην θέση του

65′ Καλό σουτ εκτός περιοχής από τον Ορφανίδη Π. με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μανιάτη.

67′  Διπλή χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Ράνο αρχικά να μην μπορεί να κερδίσει τον Μανιάτη και στην επαναφορά ο Παπαγεωργίου να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα

70′ Γκολ για την ομάδα της Καλλονής :Ο  Φράγκος  νικάει τον Ζαρόπουλο από κοντινή απόσταση  και διαμορφώνει το 3-1. Α.Ο Ξάνθης -ΑΕΛ Καλλονής 3-1

71′ Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα της Καλλονής με τον Σάββα να περνάει στην θέση του Γιώργου

76′ Φάουλ για την Ξάνθη με τον Νιέτο λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Μανιάτη

78′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τις δύο ομάδες. Για την ομάδα της Ξάνθης ο  Τριάδης  περνάει στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Παπαγεωργίου και για την Καλλονή ο Γιουκάρης περνάει στην θέση του Ντάλλα

Περάσαμε στο τελευταίο 10′ λέπτο της αναμέτρησης με την Ξάνθη να ελέγχει το παιχνίδι και τον ρυθμό του αγώνα δείχνοντας πως δεν μπορούν να αλλάξουν και  πολλά στο τελικό σκορ για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην άλλη αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος για ο Λεβαδειακός να προηγείται του Πανσερραικού με 3-1.

Με το σκορ 3-1 υπερ της Ξάνθης,η ομάδα βάζει γερές βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με το τρίποντο που φαίνεται πως θα κατακτήσει.

3′ τα λεπτά των καθυστερήσεων που έδειξε ο τέταρτος διαιτητής κ. Κυριαζίδης.

90‘ Λήξη του παιχνιδιού εδώ στα Πηγάδια με την Ξάνθη να κατακτά το τρίποντο εναντίον της Καλλονής με σκορ 3-1

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος εδώ στα Πηγάδια.