Το λέει και ο Σπορ FM του Αλαφούζου: Τέλος ο Στραματσόνι, αναλαμβάνει ο Ουζουνίδης

 

Το χθεσινό «ναυάγιο» στην Κρήτη αποτέλεσε τη… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να απομακρύνει τον Ιταλό από τον πάγκο των πρασίνων.

«Από ώρα σε ώρα αναμένεται η τυπική ανακοίνωση του συλλόγου για να «σφραγιστούν» οι τίτλοι τέλους», αναφέρει η ιστοσελίδα του Σπορ FM που ανήκει ως γνωστόν όπως και ο ραδιοφωνικός σταθμός στον Γιάννη Αλαφούζο, πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όσο για τη διάδοχη κατάσταση; Η ίδια πηγή, καλύτερη από την οποία δεν μπορεί να υπάρξει σε θέματα Παναθηναϊκού, αναφέρει ότι «μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα πάρει τα “κλειδιά” για την επόμενη μέρα».

Και προσθέτει: «Ήδη, μάλιστα, λέγεται πως έχει υπάρξει επαφή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Έλληνα κόουτς, προκειμένου να μην χαθεί… λεπτό και να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού».

Το ρεπορτάζ καταλήγει: «Εντός της ημέρας αναμένονται οριστικές εξελίξεις επί του θέματος, με όλες τις πληροφορίες να συνηγορούν στο ότι ο πρώην προπονητής του Πανιώνιου θα λάβει το χρίσμα για τον πάγκο των πρασίνων».

Συνοδεύεται το ρεπορτάζ από την μετάδοση της σχετικής είδησης στον ραδιοφωνικό αέρα του ιδιοκτησίας Αλαφούζου Σπορ FM από τον Τάσο Νικολογιάννη, έναν από τους πιο έγκυρους ρεπόρτερ Παναθηναϊκού…