ΕΠΣ Έβρου: Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι κορυφής της Ένωσης Ανθείας Αριστείνου με την ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Το μεγάλο ντέρμπι του Έβρου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής (4/12) στο γήπεδο της Άνθειας ανάμεσα σε Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και την ΑΕ Διδυμοτείχου, ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν το απόλυτο 8 στα 8 στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα οι δυο ομάδες έχουν σε 8 παιχνίδια 24 βαθμούς με την ΑΕΔ να έχει το εντυπωσιακό απολογισμό 33 τερματα υπερ και μολις 2 κατά, ενω η Ενωση 24 υπέρ και 3 κατα. Οι δυο ομαδες θυμίζουμε και πέρυσι ήταν οι δυο μονομάχοι του πρωταθλήματος σε αντίθεση με φέτος που δείχνει αρκετά ισχυρος και ο ιστορικός Ορέστης Ορεστιάδας που βρίσκεται στο -3 από τους 2 πρωτοπόρους.

Πέρυσι η ΑΕΔ στεφθηκε πρωταθλήτρια με 50 βαθμούς, έναντι 45 της Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, ωστόσο στα μεταξύ τους παιχνίδια μοιράστηκαν τις νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Στο γήπεδο της Άνθειας σε αγώνα για την 7η αγωνιστική, η τοπική Ένωση χάρη σε τέρμα του Δορουγιδένη στα τελευταία λεπτά, παρότι με δέκα παίκτες, πετυχε μια πολύ σπουδαία νίκη αποκτώντας πλεονέκτημα για το πρωτάθλημα.

Ωστόσο με τα γκολ των Κουρδάκη με πέναλτι και Σκερλετίδη, η πρωταθλήτρια ΑΕ Διδυμοτείχου επικράτησε στο κατάμεστο από κόσμο ΔΑΚ Διδυμοτείχου με 2-0 της Ένωσης Άνθειας Αριστεινου στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής ξέφυγε με 3 βαθμούς αποκτώντας και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, που κράτησε μεχρι τέλους του πρωταθλήματος.

Πλέον την Κυριακή περιμένουμε ποιος θα είναι ο κερδισμένος της 9ης αγωνιστικής ή αν με πιθανή ισοπαλία ο Ορέστης Ορεστιάδας, περνώντας ενδεχομένως νικηφόρα από το Σουφλί, θα καταφέρει να μειώσει την διαφορά στον πόντο.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ