Έμεινε άνεργος από τον Πανιώνιο γιατί φλέρταρε με Ολυμπιακό, δείχνει όμως να καταλήγει στον… Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης

 

Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον ΟΦΗ της Β΄Εθνικής για το Κύπελλο Ελλάδος, φέρνει τους «πράσινους» κοντά σε πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας και τον Αντρέα Στραματσόνι προς την έξοδο.

Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει ο Ιταλός προπονητής με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να είναι έντονα προβληματισμένη και όλα δείχνουν πως ο Στραματσόνι δύσκολα θα συνεχίσει στον πράσινο πάγκο.

Η προπονητολογία στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, ωστόσο το φαβορί για να διαδεχθεί τον Στραματσόνι -σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ιταλός- φέρεται να είναι σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο και τις αθηναϊκές ιστοσελίδες ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου, που το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό και εξαιτίας του φλερτ που είχε με τους ερυθρόλευκους βρέθηκε τελικά… άνεργος, ήταν εξ αρχής ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για τον «πράσινο» πάγκο, μαζί με αυτό του Γιώργου Δώνη.

Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι πρέπει να φέρουν μια παλιά δόξα της ομάδας να κάτσει στον πάγκο, η οποία θα έχει την εκτίμηση του κόσμου. Όσο για τον τελευταίο; Στα διαδικτυακά γκάλοπ που γίνονται, μαζικά ψηφίζει υπέρ του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οπότε δεν θα ήταν παράλογο να ειπωθεί ότι ο Αλεξανδρουπολίτης πρώην τεχνικός της Ξάνθης είναι πολύ κοντά στον πάγκο του τριφυλλιού…