Football League: Αναχώρησε για την Κομοτηνή ξεκούραστος λόγω αναβολής κυπέλλου ο Κισσαμικός!

 

Ανταπόκριση από τα Χανιά: Κώστας Καραγιάννης

Για την Κομοτηνή αναχώρησε ήδη από την Πέμπτη ακτοπλοϊκώς από τα Χανιά η αποστολή του Κισσαμικού για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Αν και αυτό ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή, η αναχώρηση της ομάδας έγινε ένα 24ωρο νωρίτερα λόγω της απεργίας των πλοίων.

Ειδικότερα, η αποστολή θα βρίσκεται την Παρασκευή το απόγευμα στην Κομοτηνή, διασχίζοντας στην ουσία οδικώς κατά μήκος ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα και θα πραγματοποιήσει στην πρωτεύουσα της Ροδόπης τις δύο τελευταίες της προπονήσεις εν όψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο Κισσαμικός την Τετάρτη θα αντιμετώπιζε στο Μάλεμε τον Πανιώνιο για το κύπελλο αλλα λόγω της έντονης βροχόπτωσης ο αγώνας αναβλήθηκε. Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες η ΕΠΟ, ενω δεν έγινε την Πέμπτη, αφού ο Πανιώνιος αγωνίζεται το Σάββατο στις 15.00 με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα και δεν θα έχει παρέλθει το 48ωρο που απαιτεί ο νόμος.

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Μπαξεβάνος ανακοίνωσε τους παίκτες που παίρνει μαζί του, ανάμεσα στους οποίους δεν βρίσκεται ο Τάσος Παγώνης, όπως εκτός έμεινε εκ νέου ο Πόκονγκ.  Αναλυτικά η αποστολή για τον Κισσαμικό είναι η εξής: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Αντωνιάδης, Γκούμας, Μάριο Μαρτίνεθ, Τιάγκο Σίλβα, Θέος, Κίκε, Βλάχος, Μίλιτς, Μάντζης.

Μάλιστα ο τεχνικός του Κισσαμικού δήλωσε για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Είναι σαν εβδομάδα πρωταθλήματος, χωρίς να μεσολαβεί το Κύπελλο. Δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα για την ομάδα. Το πρόβλημα για μας είναι ουσιαστικά ότι πρέπει να φύγουμε την Πέμπτη το βράδυ, μία ημέρα ακόμα πιο νωρίς, λόγω της απεργίας των πλοίων. Θα ξεκινήσουμε πιο νωρίς να πάμε στην Κομοτηνή, να βρούμε εκεί γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση και να ξεκινήσουμε ουσιαστικά την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό».

Για το ματς που ακολουθεί στην Κομοτηνή τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, γιατί και οι δύο θέλουν βαθμούς. Δεν έχουμε κάνει ούτε εμείς, ούτε ο Πανθρακικός, καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Εμείς ερχόμαστε από δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας με ΟΦΗ, Λαμία και Άρη. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για τους δύο, γιατί κι εμείς και αυτοί θέλουμε τους βαθμούς. Εμείς πρέπει να πάμε να δείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και ότι το να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα είναι στις δυνατότητές μας. Θα πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σαν ομάδα».