Κύπελλο: Χωρίς άγχος ο Πανθρακικό στο Αγρίνιο (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Toν δεύτερο αγώνα του για την φάση των ομίλων δίνει ο ελλειπής Πανθρακικός στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Πανθρακικός που δεν έχει ως κύριο στόχο το κύπελλο θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές από τον Κώστα Ανυφαντάκη, έχοντας και δυσμενή παραδοση απέναντι στον παναιτωλικό αφού σε 4 παιχνίδια εχει ισαριθμες ήττες και τερματα 2-8. Ο Παναθρακικός όμως με θετικό αποτέλεσμα, νίκη ή ισοπαλία δύσκολα θα χάσει την πρόκριση για τους 16 του θεσμού αφου στον πρώτο αγωνα νικησε 3-0 την καλλιθέα, ενω ο Παναιτωλικος ηττήθηκε 1-0 από τον Ατρομητο.

Οι 18 παίκτες που ταξίδεψαν στο Αγρίνιο είναι οι Γκαραβέλης, Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Μωραΐτης, Γκιντίδης, Ρουσσάκης, Μυρθιανός, Κάρδαρης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος, Robert, Μπεκατώρος, Κουσίδης, Φουρκάν, Χαλκιαδάκης και Ζιγκερίδης.

Από την αλλη ο Παναιτωλικος μπορει να εχει ευνοικη παραδοση με τον Πανθρακικο, αλλα για το κύπελλο εχουν να κερδισουν απο το Οκτωβρη του 2013 εχοντας 9 σερί ηττες, ενώ ποτε δεν κερδισαν στους ομιλους.

Ο Γιαννης Ματζουράκης που δεν θα εχει τον Κυριακίδη στην αποστολή μετα την ηττα 2-3 από την Ξάνθη θέλει την νικη και επέλεξε τους Κριστιάνο, Κολοβούρη, Κούσα, Μάκο, Χαντάκια, Κουτρομάνο, Μύγα, Ρότσα, Τσοκάνη, Καμαβουάκα, Φερέιρα, Βασιλούδη, Πάουλο, Κλέσιο, Λεντέσμα, Ουάρντα, Ρόσα, Μαρκόβσκι, Τομανέ, Μαλή και Γιαννιώτη.