Γ’ Εθνική: Φιλικό-προπόνηση το βράδυ για ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής

 

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και συστήματα θα έχουν σήμερα το βράδυ οι προπονητές του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής, καθώς αντί για προπόνηση θα πραγματοποιήσουν φιλική αναμέτρηση, ενόψει τον δύσκολων αναμετρήσεων που έχουν την Κυριακή.

Στον ΓΑΣ Κομοτηνή ξεκίνησε η προετοιμασία για το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τον αήττητο και πρωτοπόρο Παναθλητικό. Χθες οι παίκτες του ΓΑΣ είδαν σε βίντεο τα λάθη από την αναμέτρηση με τους Ικάρους Σερρών, ενώ επέστρεψαν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας οι έφηβοι παίκτες, οι οποίοι έζησαν την περιπέτεια της τροφικής δηλητηρίασης με το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής. Από την προπόνηση έλειψε ο Χαλήλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕ Κομοτηνής για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ζέφυρο, ο οποίος όπως και ο Παναθλητικός βρίσκεται πρώτος και αήττητος. Ο προπονητής της ομάδας θέλει από τους παίκτες του την ίδια σοβαρότητα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς με νίκη η ομάδα της Κομοτηνής θα ισοβαθμήσει με αυτή τη Θεσσαλονίκης, άρα το παιχνίδι είναι κρίσιμο για τη συνέχεια. Για το λόγο αυτό γίνεται έκκληση στον κόσμο να γεμίσει και πάλι το κλειστό της πόλης και να βοηθήσει την ΑΕ Κομοτηνής να φτάσει στη νίκη.