ΕΠΣ Ξάνθης: Αποφασίζει η πειθαρχική επιτροπή για την τύχη του αγώνα Άρης Πετεινού – Άρης Αβάτου

 

Την Πέμπτη θα συνεδριάζει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης για να αποφασίσει την τύχη του αγώνα Άρης Πετεινού – Άρης Αβάτου που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ την περασμένη Κυριακή, αφού διεκόπη λίγο πριν το τέλος του λόγω ρίψης αντικειμένων από την εξέδρα.

Το φύλλο αγώνος είναι καταδικαστικό για την γηπεδούχο ομάδα, που την στιγμή της διακοπής είχε ισοφαρίσει τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου σε 1-1. Κινδυνεύει να χάσει τον αγώνα με 0-3 στα χαρτιά και να δεχθεί βαρύτατη τιμωρία, όχι μόνο της έδρας αλλά ίσως και αφαίρεσης βαθμών.

Πάντως και η πλευρά του Άρη Αβάτου από την πρώτη στιγμή είχε ταχθεί υπέρ της συνέχισης και όχι της οριστικής διακοπής του αγώνα (θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ). Ωστόσο βάσει ΚΑΠ ο λόγος της λίγο μετράει κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, όπου απόλυτο τεκμήριο είναι όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ουραγό και την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος οι δύο σύλλογοι ήταν ισόπαλοι 1-1 όταν λίγο πριν το τέλος ένα μπουκάλι που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, κοντά στον βοηθό διαιτητή, οδήγησε στην απόφαση οριστικής διακοπής.