Σαρώνει τις διακρίσεις στο Bodybuilding μόνιμος στρατιωτικός στον Έβρο

 

Σαρώνει τις διακρίσεις στο Bodybuilding μόνιμος στρατιωτικός στον Έβρο. Ο λόγος για τον Γιώργος Μαργαρίτη ο οποίος είναι αθλητής από  Πύλη Τρικάλων και είναι μόνιμος στρατιωτικός (lοχαγός στο βαθμό), που υπηρετεί στον Προβατώνα, Αλεξανδρούπολη του Ν. Έβρου έχοντας  διακριθεί αρκετές φορές και λάβει τίτλους σε αγώνες Bodybuilding.

Πρόκειται για εν ενεργεία Αξιωματικό των Τεθωρακισμένων ο οποίος για μια ακόμη φορά διέπρεψε σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά αγωνίστηκε το 2010 παίρνοντας συμμετοχή στην κατηγορία Body Fitness στο Πρωτάθλημα της WABBA το 2010 όπου κατέκτησε την 2η θέση.

Στο Πανευρωπαϊκό της WABBA που ακολούθησε κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση  στην κατηγορία Fitness, ενώ το 2011 συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της WABBA κατακτώντας την 3η θέση.Επίσης συμμετοχή είχε και στο Παγκόσμιο της WABBA  που διεξήχθη στην Βουδαπέστη.Το 2014 κατέκτησε την 1η θέση στο Mr Κρήτη της WABBA όπως επίσης και Πρωτάθλημα της WABBA της ίδιας χρονιάς.

Το 2016 επανήρθε δυναμικά μετά από απουσία 2 ετών, κερδίζοντας την κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΟΣΔ. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους  παίρνει τη 2η θέση στην κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80 στο Πανελλήνιο Κύπελλο της ΕΟΣΔ και συμμετέχει στο IFBB ATHENS DIAMOND CUP που θεωρείται ισως ο πιο δύσκολος αγώνας παγκόσμιου επιπέδου παίρνοντας  την 3η θέση Classic BB +1.80

Μερικές συμμετοχές σε διάφορους αγώνες για τον Γιώργο Μαργαρίτη είναι :

  • 2010 WABBA Πρωτάθλημα 2η θέση
  • 2010 WABBA Mr Europe 3η θέση
  • 2011 WABBA Πρωτάθλημα 3η θέση
  • 2011 WABBA World Championships
  • 2014 WABBA Mr Kρήτη 1η θέση
  • 2014 WABBA Πρωτάθλημα 1η θέση
  • 2014 WABBA World Championships
  • 2016 ΕΟΣΔ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 1η θέση Classic BB +1.80

Με δήλωσή του στο e-evros, από όπου και οι εικόνες, θέλησε  να ευχαριστήσει τον προπονητή αλλά και κάποια άλλα άτομα που τον βοήθησαν στις επιτυχίες  του δηλώνοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον προπονητή μου κ. Αθανάσιο Υφαντόπουλο, τον κ. Μισαϊλίδη Αναστάσιο, τον κ. Σάκη Κιουμουρτζή, τον κ. Μόκαλη Γιώργο και τον κ. Κουλαξίδη Σάκη».