Πυρετώδεις διεργασίες για την ανακοίνωση νέας διοίκησης στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας

 

Ένα νέο διοικητικό σχήμα θα ηγηθεί όπως όλα δείχνουν του ΑΟ Ορεστιάδας με στόχο να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο και ει δυνατόν να την κρατήσει στην Α1 Κατηγορία.

Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, που όπως ο ίδιος ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα, ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου να βγει η ομάδα από το πέλμα στο οποίο βρίσκεται.

Βέβαια, ο Μαυρίδης στην σχετική του ανακοίνωση – ανάρτηση στο facebook είχε προαναγγείλει ανακοινώσεις την Δευτέρα. Η Δευτέρα πέρασε, πέρασε πλέον και η Τρίτη, ανακοινώσει δεν έγιναν. Όλα δείχνουν όμως ότι αυτό θα συμβεί την τετάρτη.

Ο πρώτος δημότης της πόλης σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσεγγίσει παλιούς διοικητικούς παράγοντες και τοπικούς επιχειρηματίες για να στηρίξουν την προσπάθεια να αναγεννηθεί από τις στάχτες του το τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟΟ μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας όχι απλά χωρίς πόντο αλλά και έχοντας πάρει μόλις ένα σετ.

Το ζήτημα είναι αν ήδη είναι αργά. Πάντως στην Ορεστιάδα αισιοδοξούν ότι εφόσον στεφθεί από επιτυχία η πρωτοβουλία Μαυρίδη, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε ειλικρινή συζήτηση με τον πρόεδρο του ΑΟΟ Βασίλη Γκιζάνη, μπορεί να γίνει η ανάσταση. Αρχης γενομένης από το ματς με την Παναχαϊκή.