Με απουσίες η αποστολή του Πανθρακικού για τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό

 

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι 5-2 και στη συνέχεια ήταν επικεντρωμένο στον τομέα της τακτικής, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά στα τελειώματα, αλλά και στις στατικές φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν, εξαιτίας των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν, οι Ηλιάδης, Μπουγαΐδης και Πλέγας και πρόγραμμα αποφόρτισης ο Νικόλτσης. Παράλληλα, απόυσίασε ο Κωστίκος, καθώς είναι άρρωστος.

Οι παραπάνω παίκτες έμειναν εκτός της αποστολής, που αναχώρησε το μεσημέρι οδικώς για το Αγρίνιο, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (30/11, ώρα 15:00, ζωντανά από το ThrakiSportS).

Οι 18 παίκτες που ταξίδεψαν στο Αγρίνιο είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Μωραΐτης, Γκιντίδης, Ρουσσάκης, Μυρθιανός, Κάρδαρης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος, Robert, Μπεκατώρος, Κουσίδης, Φουρκάν, Χαλκιαδάκης, Ζυγκερίδης.