ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην νίκη του Ηρακλή Νέου Ζυγού επί της Ασπίδας Ξάνθης

 

Νίκη τρίποντο και σκαρφάλωμα στην τρίτη θέση ήταν η αναμέτρηση του Ηρακλή Ζυγού απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης για την 11η αγωνιστική.Το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-1 υπέρ των γηπεδούχων σε ένα ισορροπημένο αλλά και δυνατό ματς που αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα της Ασπίδας προχώρησε σε 3 αναγκαστικές αλλαγές με τις 2 μάλιστα να πραγματοποιούνται στο πρώτο 20 λεπτό της αναμέτρησης.

Σε ένα αρκετό αμφίρροπο παιχνίδι η ομάδα του Ηρακλή κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 9′ λεπτό όταν ο Κωφίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για την ομάδα του σε ανατροπή του Πανταζίδη από τον Κοντομιχάλη μέσα στην περιοχή.Στο 32′ η Ασπίδα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το  πολύ όμορφο γκολ του Κατσή ,με γυριστό σουτ σε σέντρα του Χατζηπαρασκευά ,  που νίκησε τον Ευκαρπίδη.

Στο δεύτερο 45 λεπτό η ομάδα της Ασπίδας μπήκε πιο ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο και έχασε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες κυρίως με τον Κατσή , που είδε τις προσπάθειες του να σταματάνε πάνω στον τερματοφύλακα του Ηρακλή Ευκαρπίδη. Στο 88′ λεπτό μετά από δυνατή εκτέλεση πλάγιου άουτ του  Πελτεκίδη για τον Ζυγό και απόκρουση αμυντικών, ο Κώστας Ευθυμιάδης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πάντως η ομάδα της Ασπίδας θα μπορούσε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας αν ήταν λίγο πιο τυχερή όταν σε μακρινή μπαλιά ένας αμυντικός του Ηρακλή θέλοντας να διώξει την μπάλα την έστειλε στο δεξί κάθετο δοκάρι.Έτσι η ομάδα του Ηρακλή σκαρφάλωσε στην 3η θέση φτάνοντας τους 21 βαθμούς,ενώ η ομάδα της Ασπίδας παρέμεινε στην 5η θέση με 15 βαθμούς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Ευκαρπίδης , Κελέσης , Ζουμπούλης , Καραγεωργίου  , Τσετινές , Ευθυμιάδης, Πανταζίδης , Παπαδόπουλος (60′ Πελτεκίδης) , Τσακίρ Σουλειμάν  Τζεμ (62′ Μπασινάς) , Κτίστης (85′ Μπαργκάν) , Κωφίδης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Κισά Ομέρ Κοράι , Σαββόγλου (19′ Ψαρόπουλος) , Κιαχίδης , Σαρηγιαννίδης , Κοντομιχάλης, Δογανίδης, Κυριαζίδης, Χατζηπαρασκευάς (71′ Παπαθωμάς) , Ευθυμιάδης , Στεπανιάν (8′ Μουξιός), Κατσής

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ