ΕΠΣ Θράκης: Όλα όσα έγιναν στη μεγάλη νίκη της Δόξας Σιδηροχωρίου κόντρα στον Ορφέα Ξυλαγανής

 

Με «άδεια χέρια» έφυγε ο Ορφεάς Ξυλαγάνης απο το Σιδηροχώρι καθώς η Δόξα κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Θράκης.

Στο πρώτο ημίχρονο όλα έδειχναν πως το πρώτο γκολ θα έρθει απο τον Ορφέα καθώς ήταν εκείνη που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο. Το 1-0 ήρθε στο 19′ όντως απο τον Ορφέα αλλά…. μέτρησε για τη Δόξα Σιδηροχωρίου καθώς μετά απο εκτέλεση φάουλ του Κοσίη, ο Ηλιόπουλος προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά από αυτή τη φάση το Σιδηροχώρι πήρε τα πάνω του και σε λιγότερο απο 10 λεπτά, στο 26′ κάνει το 2-0 με γκολ του Πανουριά με εξουδετερωμένη την άμυνα της Ξυλαγανής. Το ημίχρονο ήρθε για να κλείσει το τρίτο γκολ για τη Δόξα με σκαφτό πλασέ απο τον Δανίδη αλλά και η απευθείας αποβολή με κόκκινη του Παναγιωτίδη απο τον Ορφέα Ξυλαγανής όπως αναφέρει το RodopiSports.

Στο δεύτερο ημίχρονο πρωταγωνίστησε κατά βάση η Δόξα καθώς η Ξυλαγανή με ένα παίκτη λιγότερο και τη ψυχρολουσία που δέχτηκε μετά τα τρία γκόλ, δεν έδειξε σε καμία περίπτωση την εικόνα του α’ ημιχρόνου. Με λίγες ευκαιρίες για τις ομάδες στη συνέχεια αρχίζουν και εμφανίζονται τα προβλήματα. Ο Ορφέας Ξυλαγανής μετά τις 3 αλλαγές και την αποβολή απο πριν, χάνει και τον Ηλιόπουλο ο οποίος δε μπορεί να συνεχίσει και η ομάδα συνεχίσει με 9 στο 70′.

Παράλληλα κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Δόξα καθώς ο Δανίδης νιώθει έντονες ενοχλήσεις, οι αλλαγές έχουν ήδη γίνει και στο γήπεδο πλέον αγωνίζονται 10, γεγονός όμως που δε πτόησε την ομάδα η οποία στο 83′ πετυχαίνει το τέταρτο και τελευταίο γκολ με σουτ του Κόσιη, γράφοντας τον επίλογο του αγώνα και παραμένοντας στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Για τον διαιτητή Κιγιτζή και τους βοηθούς Τζιώτζιο και Καραγιάννη ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές περίεργιες φάσεις αλλά και  αρκετά παράπονα ιδιαίτερα απο τους φιλοξενούμενους για διαιτητικά λάθη.

ΔΟΞΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Mανιάτης, Αμοιρόπουλος (66′ Ντράτση ), Τουρασανίδης, Αγγελής, Πλασταράς, Γάιδας, Κόσιης, Ανδρέου (60′ Παπαδόπουλος ), Πανουριάς, Ταβασίδης, Γιαννακίδης (21′ Δανίδης )
ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Τσορμπατζόγλου): Στράτας, Παναγιωτίδης, Ιωάννου, Ηλιόπουλος, Χουσείν ( 69′ Γιαννακουδάκης), Ζώβληκας, Γιάτσαι (69′ Δερέμπεης), Φωτιάδης, Μπόζης, Γεωργιάδης ( 69′ Τουφεξής), Οσμάν.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ