ΕΠΣ Έβρου: Καταγγελία για «πρωτάθλημα-παρωδία» και σκέψεις μέχρι και για… αποχώρηση στον Έβρο Σουφλίου

 

Μέχρι και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας σκέφτονται στον Έβρο Σουφλίου, μετά την αναμέτρηση με την ΑΕ Διδυμοτείχου όπου η ομάδα του Σουφλίου γνώρισε την ήττα με 3-1. Στο Σουφλί έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία, κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ αναφέρουν:

Μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής και την ανεκδιήγητη διαιτητική τριάδα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, είχαμε αποφασίσει σαν Έβρος Σουφλιού να μην ασχοληθούμε ποτέ ξανά με κανέναν διαιτητή. Προφανώς αυτό κάποιοι το έλαβαν ως αδυναμία με αποτέλεσμα σήμερα απέναντι στο Διδυμότειχο ο «κύριος» Σημίδης με άξιους συμπαραστάτες τους Κτιστόπουλο και Γεωργακούδη να σφυρίξουν τουλάχιστον αισχρά εναντίον της ομάδας μας με αποτέλεσμα να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Ως Διοίκηση του Έβρου Σουφλιού θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης θα συζητήσουμε την επόμενη μέρα της ομάδας και αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα με τους ορούς και με τις προϋποθέσεις που αυτή τη στιγμή ισχύουν.

Η συμμετοχή σε αυτό το πρωτάθλημα – παρωδία αποτελεί πιθανότατα και συνενοχή και εμείς ως Έβρος Σουφλιού οφείλουμε στους φιλάθλους μας και στην ιστορία του συλλόγου να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εκλείψουν φαινόμενα τύπου Κεσούδη, Καραισκου, Σημίδη κτλ που έχουν φτάσει το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας κυριολεκτικά στον πάτο.

Δεν μπορεί κανένας Σημίδης να παίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών και φυσικά ούτε με τα χρήματα που δίνουμε πραγματικά από το υστέρημα μας για να φτιάξουμε και πάλι τον Έβρο που θέλουμε και σε λίγο καιρό ελπίζουμε ότι θα πρωταγωνιστεί. και πάλι.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της ΑΕΔ για την άψογη φιλοξενία. Οι σχέσεις των δυο ομάδων ήταν είναι και θα είναι σε άριστο επίπεδο και αν και εφόσον συνεχίσουμε θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία στο Σουφλί.